Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[PORTOFOLIU]CappuciNoGFX

kiev666
 Share

Recommended Posts

Just now, Cristina said:

Ca să vezi, ce a fost cu acest post http://prntscr.com/knugh0?

Acestea sunt creațiile tale?

Nu inteleg unde te doare ca sunt sau nu facute de el , sunt facute de el , iti poate da si psd . Daca cere cuiva o semnatura nu inseamna ca portofoliul sau este "fake" 

Hai vezi-ti de viata , te rog.

1 hour ago, axeLLGFX said:

Da , @Cristina , i-am cerut o semnatura sa mi-o pun la Signature pe forum , nu am dorit PSD , si chiar poate confirma si Jeri ca nicio lucrare nu este luata de la el . Toate lucrarile sunt facute 100% de mine . Detin si PSD-ul . I-am multumit anticipat daca-mi face si i-am zis ca sunt faine , lucrarile sunt facute 100% de mine poate confirma si Jeri ca nu detin nicio lucrare facuta de el . @Jeri

Așa să fie. Din exterior, se vede altfel!

33 minutes ago, KronduleTz said:

Nu inteleg unde te doare ca sunt sau nu facute de el , sunt facute de el , iti poate da si psd . Daca cere cuiva o semnatura nu inseamna ca portofoliul sau este "fake" 

Ușor cu acest tupeu.

„Mă doare” fiindcă, dacă n-ai văzut, ești în secțiunea DESIGN.

Cum am spus mai sus, din exterior, se vede altfel. 

Mr. Lawyer, învață te rog frumos să pui virgula aia cum trebuie și să legi niște cuvinte și pe urmă, poți comunica! Seară faină îți doresc!

1 hour ago, KronduleTz said:

Puțin respect? Ești in secțiunea Design, însă tonul ăla spune că nu.

Next reply ai AV, asta dacă vei vorbi ca mai sus.

Un sfat, nu mai vorbi pentru alții, asa se înrăutățesc lucrurile.

2 hours ago, axeLLGFX said:

Da , @Cristina , i-am cerut o semnatura sa mi-o pun la Signature pe forum , nu am dorit PSD , si chiar poate confirma si Jeri ca nicio lucrare nu este luata de la el . Toate lucrarile sunt facute 100% de mine . Detin si PSD-ul . I-am multumit anticipat daca-mi face si i-am zis ca sunt faine , lucrarile sunt facute 100% de mine poate confirma si Jeri ca nu detin nicio lucrare facuta de el . @Jeri

mane, pe mine nu ma intereseaza :)) eu iti pot da si psd-ul.

Stii de ce? Pentru ca si eu am fost in situatia ta si recunosc ca am luat psd-uri. Am o lucrare in care apare textul in psd-ul de pe youtube. Pentru ca asa invatam. Cate un pic de colo cate un pic de dincolo si pana la urma ajungem la propriul stil. Keep Working. 

Eu nu vad ca ai luat lucrari de la mine.. 

PS: Scopul lor este sa se asigure ca nu sunt lucrarile altora, de aceea te-a intrebat. Nu ca are ceva cu tine. Si cu mine au si au avut multi. Pe o comunitate mi-a inchis portofoliul pe motiv de RIPPER, dar de fapt motivul este ca mi-am batut joc de designer pe dovada cu psd. :))

PS2: Apreciaza designers de aici. Ai niste specii pe alte comunitati.. de iti vine sa te dai cu capu' de pereti. 
ps3: cristina este cel mai ok lider de design d.p meu de vedere. Atata timp cat iti vezi de treaba ta in aceasta sectiune, nu are treaba cu tine. :))

48 minutes ago, StaLKeRRR said:

De la ce faceai înainte vrei sa zici ca ai evoluat asa de bine? Astea sunt lucrări de-a dreptul reușite.. Și nu seamănă cu niciuna dintre precedentele. 

#kw, nu înțelege greșit 

Multumesc! Voi lansa un pack gfx cu niste psd-uri curand

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.