Andrada Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Avatar of the week number: 8 Temă: Filmul 'Underworld'. Dimensiuni Minim 100x100 pixeli - Maxim 150x300 pixeli. Regulament: CLICK AICI. Durată: 28.08.2018 23.00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 V1: v2: v3: Start vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 v1 & v2 nu sunt foarte reusite, la prima nu cred ca s-a facut prea mult cu poza, s-au adaugat niste sparks, un text si un border. border-ul nu era necesar, text-ul nu mi se pare prea stralucit. in a doua poza textul mic nu a fost folosit corespunzator, pe o marime prea mare, ce nu da foarte bine. cat despre poza in sine, poate era mai bine daca era pus efectul 3d pe o opacitate mai mica, la fel si la alegerea stock-ului, se putea alege un stock mai HQ ca asta.v3 imi place. border-ul se potriveste cu poza, mai ales impreuna cu B&W da un "vibe" de "old-school photography", if that makes any sense. cat despre text, e reusit, simplu, dar destul. poate as fi pus forma pe care este textul primal intr-o culoare mai rece, de exemplu un albastru deschis, sau poate si inchis. in rest e ok prin urmare, votez v3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L John Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 1. Compozitia lipseste. Acel albastru deschis nu-si are locul in tema respectiva. Textul prea iesit in evidenta, neintegrat. 2. Text integrat gresit. O idee buna cu acel efect. 3. Text integrat frumos, insa acel background rosu putea fi de o tenta mai pala Vot final: 3. TIP. Incercati sa folositi acest site https://color.adobe.com/explore/?filter=most-popular&time=month pentru alegerea paletei de culori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Votez v3 pentru implicare și aspect, redimensionare, brush-uri, text, efecte alese într-un stil pentru un avatar decent. V1-Nu știu de ce te-ai complicat pe acea dimensiuni și cu acele încurcături. V2-Ai avut ceva idei doar că stock-ul acela nu ți-a prins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Singura lucrare demna cat de cat de aotw mi se pare lucrarea 3, ceea cu care si votez. La prima prefer sa nu comentez, iar la a doua, efectele nu imi displac neaparat, dar textul nu e pe placul meu, ca nimic. Noapte buna. Ok, multumesc. Multumesc, la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Lucrarea 1 - Nu imi place deloc, borderul nu isi are locul, textul nu este incadrat, ai mai adaugat si niste sparkle-uri care nu dau deloc bine, si probabil un brush alb foarte mare in partea de jos sau un gradient, care, de asemenea arata urat. Lucrarea 2 - Nu prea te avantajeaza stock-ul pe care l-ai ales, ai incercat sa faci ceva, ideea e buna. Lucrarea 3 - Cea mai decenta din toate, chiar daca nu prea e pe placul meu, puteai alege o culoare care sa nu iasa atat de tare in evidenta pentru acea casuta de la text, in locul tau as fi mers pe ceva mai inchis. Votez v3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardLFC Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 V1 - jale, border foarte prost pus, textul n-are nicio treabă. V2 - foarte întunecată, textul la fel, nicio treabă. Poate că era mai bine dacă alegeai alt stock.. se modifică mai altfel cele de genul ales de tine. În final, eu votez v3. Este cea mai faină, implicarea se vede. Borderul ales perfect, redimensionarea decentă, text-ul potrivit. Exact ceea ce trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 v1 - Imaginea e superexpusa, border pus doar sa fie acolo, textul e prea...v2 - Prea mult contrast, ma face sa ma gandesc la avatarele din 2008. Nu stiu daca e ceva cu dimensiunea aia la avatare, dar toate par urate la 150x300.v3 - Textele sunt bine incadrate, borderul e bine ales, brush-ul din spatele dreptunghiului e țuț. Se vede ca s-a depus efort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted August 31, 2018 Author Share Posted August 31, 2018 Castigator este @Beyond cu v3. O sa îți primești medalia, cu o mica întârziere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts