Jump to content

De unde provine nickul vostru?

psych0Llo

Recommended Posts

Nick'ul de pe forum : LighT, asa-mi mai spun prietenii :-?? Nustiu de ce .. Asta ma intreb si eu ..

Nick'ul din joc : AleXXandru vine de la numele meu adevarat, alex ... Dar cand m-a inregistrasem in joc, acum 1 an vroiam sa-mi pun AleX, dar era deja luat :(, asa ca l-am pus pe asta ..

T.T e un emoticon japonez pentru " :(( " , si "Do" cred ca stim toti ce inseamna (verbul din engleza) => DoTT = Plangi , doar ca am ratat un punct intre cei doi de T

Pai nuj poate e cam ciudat dar mi-a venit in cap sa pun numele Raven pt ca am un var mai mic si nu poate zice Razvan :)) zice ravan :)) si atunci mi-a venit prin minte sa imi pun Raven

Nick-ul meu provine de la numele din realitate :) tradus in limba eng. .

Fostul meu nick Mr.cash a fost o improvizatie de moment , ma uitasem recent la filmul frantuzesc ''ca$h' , iar Mr. de la un fost cont Mr.M pe alte jocuri online :) .

Guest CreaTor

CreaTor provine dintr-un joc online :)) WoW :D

eram undead rogue :-? si de la ala a fost luat si nick-u asta

eu folosesc mai mult venoM :-?? dar se pare ca este luat :D

:-<

Nickul meu provine de la un vechi clan de CS 1.6 dar era P@D si am adaugat eu pad_vlad si asa am ramas de multi ani de vreo 5 ani.

Nickul meu are o poveste foarte lunga :). Eram la o vreme "obsedat" de un joc online si aveam un prieten care avea un nume ciudat... "Melchior" sau "Melcher" si imi placea la vremea aia cum suna. Acum 2-3 ani cand m-am apucat de sa:mp mi-am adus aminte de numele ala si in acelas timp ma gandeam (nu stiu dc) la parfumuri si la diferite mirosuri, si asa a iesit "dior" si dupaia am adaugat "Mal" si asa a iesit numele :)) : Maldior

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.