Jump to content

Cerere - South Sebi - Avatar

S e b i
 Share

Recommended Posts

• Display Name: South Sebi
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Click
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -
  • Tema (În caz că nu există o imagine): Natură, femei, Mbappe, Messi, comunism.
  • Text: Sebi
  • Dimensiuni: Știți voi.
  • Alte precizări: Mulțumesc frumos.
Edited by South Sebi

@South Sebi

tyio.png.9f3334daf40d8c197fe461c0dd31fdcb.png      tyu.png.022594d34e08e1df39429384eeba6807.png

17 minutes ago, Beyond said:

buvVgoG.png

8 minutes ago, Andrada said:

sebi.jpg

Mulțumesc frumos, mai aștept niște creații, de preferat cu fotbaliști sau legat de iarnă.

27 minutes ago, enzo said:

UN9Dx8u.png

''Dacă un designer observă lucrări din partea membrilor ce nu au experiență și postează pentru +1, are dreptul de a vă sancționa cu un avertisment verbal la prima abatere și la a doua abatere, un punct de warn.''

1 hour ago, Ichimaru said:

Natura.png

Frumos fratele meu, mai aștept creații cu fotbaliști să am de unde alege sau legate de iarnă și cu GIF dacă se poate textul Sebi.

19 hours ago, Ichimaru said:

Natura2.png       Messi.png

@South Sebi Gifuri nu pot sa fac din cauza photoshopului care nu-mi permite asta. In orice caz, in opinia mea textul miscator e cel mai urat efect pe un avatar.

Mulțumesc, mai aștept niște creații.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.