Jump to content

Samsung Infinity Display - Telefonul cu ecranul flexibil

Madalin
 Share

Recommended Posts

dUyrutp.jpg

Ne-am luat cu multă treabă săptâmânile acestea și am tot amânat să vorbim despre telefoanele cu ecrane flexibile, în special despre Samsung Infinity Display care a fost dezvăluit la San Francisco în cadrul evenimentului Samsung Developer Conference. Desigur, acela era un prototip, probabil singurul prototip bine păzit, care a ajuns în mâna directorului companiei pentru mai puțin de un minut.

L-a scos din buzunarul de la piept, l-a arătat, l-a deschis și apoi la fel de repede a dispărut din văzul tuturor. Nu, nu l-a mai văzut nimeni de atunci pentru că tehnologia este încă în faza de dezvoltare. Mie personal mi-ar plăcea așa ceva. M-am obișnuit cu telefoanele mari pentru că eu un display generos pe care pot face multe lucruri. De la mail-uri la navigat pe internet și chiar și vizionare de filme, dar îmi doresc încă un telefon cu dimensiuni mici, pentru care Lorena nu va trebui să îmi mai atragă atenția că îmi iese din buzunarul de la spate.

Tabletele, să fim serioși, nu le mai cărăm cu noi de multă vreme. Au rămas acasă pentru copii sau pentru consumul de multimedia, atunci când mai avem timp. Laptop-ul îl car cu mine mai tot timpul, și deși merg destul de mult cu mașina, îi înțeleg perfect și pe cei care circulă cu metroul, și sunt forțați de împrejurări să îl ducă în spate cel puțin două ore în fiecare zi. Sunt multe lucruri pe care nu pe poți face de pe un telefon din cauza lipsei de performanță dar mai ales datorită ecranului destul de mic. Chiar și de 6 inci cum este media celor de top în 2018.

Sunt totuși extra curios, cum și dacă îmi va îmbunătăți traiul un astfel de telefon. Tu ce părere ai? Ți-ar plăcea, l-ai considera util? Hai să vorbim mai jos, în secțiunea de comentarii despre asta.

Sursa: buhnici.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.