Jump to content

[Portofoliu] Sarmaluta

Sarmaluta
 Share

Recommended Posts

UmLuXOE.png 3PNttua.png IgQSTyL.png KAVhVZS.png  HjkQIT5.png ug4dBjb.png P1ej1LM.png WJFPQz1.png HvS2GRY.png s8O7Xzf.png  GUiYpQJ.png IE63aqB.png NQKvlt2.png  URZw5AS.png uK2MIpj.png  NDN1Mxe.png  gJJJIy4.png jd9gL0z.png  zev7TYz.png aNXUY4H.png ob7wi1D.png die7Rsu.png WnAIao1.png leHkccw.png wKqpVns.png Al5Sn9I.png okDI6cE.png  KoXzg72.png DkNNr5L.png fBjxgna.png HOzXwI1.png F6rKgjO.png llXi1uR.png JEc1otz.png yvwfwZg.png 4ExzCdT.png o7fqC1m.png 2AouolE.png B3iBSe3.png MZ8SgMm.png  CQykUkg.png 0l93og3.png gkitGiR.png 

yeXXQD4.png 9r3EhAp.png 9zYgdDr.png 

XfqNAnI.png

KewARjP.png p4B5eIr.png  

klUro67.png  UW6gmbp.png

XXzz60F.png 

TRBbhoK.gif IJDj1mv.gif Q0wSG1Y.gif Qawb1Hr.gif hrSgAno.gif n1pRj6O.gif 68KBdKS.gif FMX31Aw.gif 3lLXRM2.gif GR4xCVp.gif RyJZbw4.gif iS2Jo50.gif  CxC082A.gif qKfUxDh.gif eydhZC2.gif M7AeoiL.gif sK8c4cq.gif Animated GIF

Aici am combinat mai multe creatii de pe vremea cand eram la inceput si creatii de curand cred ce puteti face o diferenta singuri inainte sa sariti cu hate ca ai facut x si nu ai facut x.

Orice propunere este bine venita.

Edited by Sarmaluta

Vad lucrari ok din punct de vedere al compozitiei dar si lucrari care nu sunt redimensionate corect si au o calitate slaba.

Cred ca munca ta merita apreciata doar datorita efortului pe care il depui sa raspunzi la cereri, calitatea nu este ridicata la toate, lucru care nu poate inclina balanta spre lauda sau spre critici. 

Ai mai multa atentie la redimensionari si incearca sa eviti gif-urile in photoshop penru ca imaginea va ajunge low quality.

@rakeN77 Multumesc de sustinere, am percizat mai sus ca am postari de curand si postari mai vechi cand eram la inceput cele prost redimensionate sunt de la inceput cand inca nu aflasem se secretu cu shift :)).

lXWUVqE.png MLOmqnM.png lVZPMeE.png Myo01mf.png  hXIQ9Qf.png  mFDtw8p.png TfygahP.pngjlOA7Uc.png f7LuYcj.png 

Sk3Q3H4.png GnSPFez.png

Edited by Sarmaluta

DR1nyHT.png sf9Gawv.png                                 B90UApT.png                                                                                                                                                                                                                               eb9Szfc.png    

Edited by Sarmaluta

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.