Jump to content

[ B-Zone ] Factiunile pasnice

psihidelick

Voteaza si TU  

25 members have voted

1. 1. Cel mai bun lider este .. ?!

2. 2. Cea mai buna factiune pasnica este ... ?

• News Reporter
    • Tow Car Company
    • Fireman/Paramedic
    • Taxi Cab Company
    • School Instructor

Recommended Posts

Voteaza si TU

Am facut acest topic pentru ca sunt multe lucruri schimbate si asta se poate vedea cu ochiul liber, avem multi oameni ce doresc sa joace pe serverul nostru si sa-si inceapa o cariera SA:MP. Doresc ca prin acest topic/poll voi sa votati atat liderul favorit cat si factiunea favorita.

Ce trebuie facut:

1. Voteaza liderul favorit

2. Voteaza factiunea favorita.

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce ai ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ).

Doresc sa va spun,ca prin acest topic nu doresc sa fie o intrecere, este pur si simplu curiozitatea mea de a vedea parerea celor ce joaca pe B-Zone despre treaba pe care o fac aceste factiuni pasnice.

1. Voteaza liderul favorit : [F4L]Balon

2. Voteaza factiunea favorita. : TCC

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce a ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ). : E Bo$$

1. Voteaza liderul favorit : [F4L]Balon

2. Voteaza factiunea favorita. : TCC

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce a ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ). : E Bo$$

Bai omule,lasa-te de citit sau mergi la scoala. Am spus, factiune PASNICA.. nu mai face posturi pentru +1.

@Gabriel19 noi vorbim de cele pasnice , de cele mentionate mai sus de psihidelick

Am ales Liderul Shlomy , Factiunea School Instructor , deoarece liderul are o atitudine foarte matura , stie sa isi sanctioneze membrii care gresesc si in acelasi timp iti poate oferi respect. De asemenea are si cativa membrii de baza , care chiar au locul in S.I. ! Ma refer la TheRuffRyder , un school instructor foarte foarte bun , chiar cel mai bun , si inca cativa membrii

School Instructor va fi mereu in inima mea

Aleg Taxi Cab Company, leader F4L Blade . Blade este un prieten bun, merita foarte mult leaderul si vad ca pana acum, chiar daca nu are multa vechime, face o treaba perfecta . Si ca factiune, am ales Taxi Cab Company deoarece a fost prima mea factiune, si cred ca membrii si leaderul fac o treaba buna!

L-am ales pe psihidelick - liderul Fireman/Paramedic pentru ca, dupa parerea mea este singurul lider atat de intelegator cu membrii sai, ii ajuta cand au nevoie, le explica atunci cand ei nu inteleg vreo regula. Cred ca, repet, dupa parerea mea, este singrul lider care isi respecta membri asa cum trebuie! Va asigur ca face o treaba extraordinara cu factiunea sa, Fireman/Paramedic .. :) si isi respecta cu adevarat "rankul " pe care il deține.

1. Voteaza liderul favorit: psihidelick

2. Voteaza factiunea favorita.: Fireman/Paramedic

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce ai ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ).: L-am ales ca cel mai bun lider pe psihidelick deoarece a facut si face o treaba minunata in Fireman/Paramedic . Plus ca a fost prima mea factiune (Pe vremea cand era lider Daniel_Matthews)

1.. Voteaza liderul favorit: Moartea

2. Voteaza factiunea favorita: TCC

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce ai ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ). Moartea -> Stie de gluma...

TCC -> nu i-am vazut niciodata sa faca DM

1.. Voteaza liderul favorit: psihidelick

2. Voteaza factiunea favorita: Fireman/Paramedic

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce ai ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ). (( psihidelick )) -> Pentru ca e un lider intelegator , bun isi ajuta membri daca este nevoie Le explica . (( Fireman/Paramedic )) -> Pentru ca e o factiune Pasnica , Ajutatoare si nu te plictisesti in ea .

1. Voteaza liderul favorit:Moartea

2. Voteaza factiunea favorita.: News Reporter

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce ai ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ).: Daca nu ar fi NEws reporter multi nu a-ti afla noutatile.. Observatorul cine il face? NR Horoscopu? NR toate NR anunturi gratise cine va da? Live cine va da ? NR NR NR

1. Voteaza liderul favorit: psihidelick

2. Voteaza factiunea favorita: Fireman/Paramedic

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce ai ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ): Se descurca foarte bine in F/p si face o treaba de minune.Respect

1. Voteaza liderul favorit:[F4L]Balon

2. Voteaza factiunea favorita.Tcc

3. Argumenteaza in cateva cuvinte de ce ai ales liderul x si factiunea z ( sau x si x ).L-am ales pe [F4L]Balon pentru ca este un lider nemaipomenit,descurcaret in orice probleme.Tine-o tot asa Balon.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.