Jump to content

Nu pot innota sub apa

Micutzu2001

Recommended Posts

Salut am incercat sa fac misiunea lui ryder si nu imi da voie sa innot sub apa .

Cand ajung la o adancime mica ma duce la suprafata ! Este ceva din setari ? Daca da va rog sa imi spuneti setarile corecte , daca nu va rog sa imi explicati cum as putea sa innot la o adancime mai mare !!!!!!

Just now, Micutzu2001 said:

Salut am incercat sa fac misiunea lui ryder si nu imi da voie sa innot sub apa .

Cand ajung la o adancime mica ma duce la suprafata ! Este ceva din setari ? Daca da va rog sa imi spuneti setarile corecte , daca nu va rog sa imi explicati cum as putea sa innot la o adancime mai mare !!!!!!

Ai frame limiter OF, incearca sa-l pui pe ON si dupa dai /fpslimit 20 sa inoti repede 

Nu are rost sa iti zic si eu acest lucru ca deja ai primit 2 raspunsuri foarte corecte insa o alta problema pe care o ai este modul cleo "FPSUnlocker", trebuie sters din cleo daca doresti sa te faci misiunea lui Ryder care cu "Jetpack" fara sa umblii prin setari sau cea mai simpla solutie ca sa inoti sub apa fara sa stergi modul cleo "FPSUnlocker" este sa activezi Frame Limiter mereu cand vei avea nevoie sa inoti sub apa, numai bine!

1 hour ago, KoppenAdv said:

Nu are rost sa iti zic si eu acest lucru ca deja ai primit 2 raspunsuri foarte corecte insa o alta problema pe care o ai este modul cleo "FPSUnlocker", trebuie sters din cleo daca doresti sa te faci misiunea lui Ryder care cu "Jetpack" fara sa umblii prin setari sau cea mai simpla solutie ca sa inoti sub apa fara sa stergi modul cleo "FPSUnlocker" este sa activezi Frame Limiter mereu cand vei avea nevoie sa inoti sub apa, numai bine!

FPSunlocker nu functioneaza daca ai fps limit on din setari, deci si daca ai FPSunlocker, intri in options -> display -> advanced, frame limiter pe on si o sa poti innota sub apa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.