Andrada Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Avatar of the week number: 12 Temă: Dimensiuni: Minim 100x100 pixeli - Maxim 150x300 pixeli. Regulament: CLICK AICI. Durată: 29.01.2019, ora 23.00. Lucrarile le trimiteti prin PM la @Andrada! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 V1: V2: v3: Start vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotocell Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 (edited) V3 // Ti-am spus de data trecuta sa folosesti si argumente, vot anulat. Edited February 6, 2019 by Andrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alphadores Stefan Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 v1 - imi plac efectele aplicate, inclusiv efectul aplicat pe text, opacitatea scazuta la cel secundar, doar ca d.p.m.d.v border-ul nu se potriveste pe aceasta lucrare. v2 - efectele aplicate pe imagine sunt mai mult pe placul meu, fata de v1, iar textul este unul care intra in acest sezon, tema avand tentativa de dragon, textul avand tentativa de alfabet chinezesc, culoarea preferata a zodiacului chinezesc fiind cea rosie, toate astea in preajma zodiacului chinezesc din 2019. De asemenea apreciez ca textul secundar e unul simplist, cu opacitate redusa. Nu stiu daca ai intentionat sa ajungi chiar aici cu lucrarea asta, dar cam asta fac eu cand particip la concursuri de genul. v3 - cred ca e un pic cam devreme sa intri in astfel de concursuri, se poate observa ca esti la inceput, de aceea sfatul pe care ti-l dau e sa te afisezi momentan doar intr-un portofoliu in care iti postezi lucrarile, iti astepti niste feedback-uri cu argumente, dupa poti incepe prin battle-uri pentru a face schimb de experienta cu altii, iar mai apoi sa participi la concursuri de genul. Votez v2. O zi frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Votez v2. Imi place mult ca ai schimbat cromatica stock-ului si cum ai incadrat textul. Un plus il aduce font-ul pe care l-ai folosit, ducand cu gandul la mitologia chinezeasca, care are legatura cu dragonul din fundal. Good job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordd Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 v3 - nu imi place v2- imi place mult textul v1- imi plac efectele si ceva textul O sa votez totusi V2 datorita faptului ca intra mai mult in tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted February 13, 2019 Author Share Posted February 13, 2019 Castigatorul acestei editii este participantul cu lucrarea V2, anume @Lil Wald V1 - @Beyond - 0 voturi. V3 - @Cranien - 0 voturi. Va multumesc tuturor pentru participare. Revin cu o noua editie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts