Jump to content

Er ist wieder da (2015)

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

• O descriere a filmului:

Adolf Hitler se trezește în secolul XXI, în Germania de astăzi. Captează imediat atenția mass-media, dar în timp ce poporul german îl consideră amuzant și fermecător, Hitler face câteva observații serioase despre societatea modernă.

• Trailer:

• Poze:

Imagini pentru er ist wieder da

• Părere personală: Un film bun, nu grozav, dar are o morală bună şi câteva glume foarte haioase. Actorul care-l joacă pe Hitler este absolut senzaţional. Dacă sunteţi pasionaţi de aşa ceva, merită văzut.
  • Sursa: Recenzie personală + Cinemagia

Am vazut filmul de 3 ori intr-o luna. Cel mai mult mi-a placut la sfarsit cand oamenii au iesit la proteste impotriva imigrantilor care sunt in tara. Cred ca daca cineva ar folosi cuvintele potrivite, s-ar putea transforma in realitate :X 

13 hours ago, ThinBlueLine said:

Am vazut filmul de 3 ori intr-o luna. Cel mai mult mi-a placut la sfarsit cand oamenii au iesit la proteste impotriva imigrantilor care sunt in tara. Cred ca daca cineva ar folosi cuvintele potrivite, s-ar putea transforma in realitate :X 

Exact. Filmul probabil avea ca scop denigrarea lui Hitler, când, de fapt, problemele cu care se confruntă Germania sunt extrem de similare cu problemele pe care le-a rezolvat Hitler. În plan social, bineînţeles.

• uSp locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.