BIS aka OldNab Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 O descriere a filmului: Adolf Hitler se trezește în secolul XXI, în Germania de astăzi. Captează imediat atenția mass-media, dar în timp ce poporul german îl consideră amuzant și fermecător, Hitler face câteva observații serioase despre societatea modernă. Trailer: Poze: Părere personală: Un film bun, nu grozav, dar are o morală bună şi câteva glume foarte haioase. Actorul care-l joacă pe Hitler este absolut senzaţional. Dacă sunteţi pasionaţi de aşa ceva, merită văzut. Sursa: Recenzie personală + Cinemagia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal.PD Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Am vazut filmul de 3 ori intr-o luna. Cel mai mult mi-a placut la sfarsit cand oamenii au iesit la proteste impotriva imigrantilor care sunt in tara. Cred ca daca cineva ar folosi cuvintele potrivite, s-ar putea transforma in realitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted February 5, 2019 Author Share Posted February 5, 2019 13 hours ago, ThinBlueLine said: Am vazut filmul de 3 ori intr-o luna. Cel mai mult mi-a placut la sfarsit cand oamenii au iesit la proteste impotriva imigrantilor care sunt in tara. Cred ca daca cineva ar folosi cuvintele potrivite, s-ar putea transforma in realitate Exact. Filmul probabil avea ca scop denigrarea lui Hitler, când, de fapt, problemele cu care se confruntă Germania sunt extrem de similare cu problemele pe care le-a rezolvat Hitler. În plan social, bineînţeles. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uSp Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts