Kniro Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 (edited) Pentru a imi umple timpul liber, m-am gandit sa lucrez la un RPG. Inca nu am foarte multe idei momentan, insa pe parcurs ce lucrez la el, sper sa imi vina ceva idei magnifice pentru a il face cat de cat unic printre atatea rpg-uri ce seamana intre ele. Mentionez ca m am apucat sa lucrez la el de astazi de dimineata. Momentan cam astea sunt detaliile pe care le am gandit si pe care vi le pot spune: RPG-Anthary(numele s-ar putea sa-l schimb, depinde daca am vreo idee mai buna intre timp, insa sa il consideram provizoriu) Game Engine: Unity Modelele sunt facute folosing blender. Level Max: 350 Classes : Shadow Hunter, Priest, Templar, Sorcerer, Spirit Summoner, Archer Factions: Humans, Elves, Dragon Killers Dificultatea va fi undeva intre mediu si ridicat. Insa cineva cu cunostinte basic in legatura cu rpg-urile sigur si-ar da seama ce are de facut. Oricum am de gand sa fac totul cat de intuitiv se poate. Gear-urile puternice se vor achizitiona in urma instantelor. Se vor putea cumpara sclavi, care vor servii drept insotirori si vor lupta in instante pe post de grup. Daca ai de gand sa lasi un comentariu rautacios care nu are absolut nici un scop constructiv sau nu reprezinta nici o opinie sau sfat, am sa te rog frumos sa parasesti acest tab de internet. Mentionez inca odata ca lucrez la el in timpul liber, care este limitat. Daca vrei sa ajuti financiar si sa grabesti procesul, sau ti se pare o idee buna, am sa las pagina mea de patreon, unde voi posta mai des progresul in legatura cu jocul. Daca totusi vrei sa ajuti si nu vrei sa contribui financiar, poti lasa aici o parere sau o sugestie. Sau ceea ce ai vrea tu sa vezi in acest "joculet". Am inceput deja sa lucrez la mapa de start si la un caracter folosit in teste, insa nu sunt cel mai talentat in ceea ce priveste game designul, insa totul prinde contur, usor, usor. P.S: nu caut o echipa sau oameni care sa ma ajute in creerea acestuia, din cauza faptului ca nu pot forta pe nimeni sa isi modeleze timpul dupa timpul meu liber. Patreon: https://www.patreon.com/anthary Edited April 8, 2019 by Kniro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cdorsu Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Nu pot sa spun decat ca mi se pare o idee geniala. Totusi ai si un build pentru preview sau ceva semanator ca m-ai facut curios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kniro Posted April 8, 2019 Author Share Posted April 8, 2019 10 hours ago, Cdorsu said: Nu pot sa spun decat ca mi se pare o idee geniala. Totusi ai si un build pentru preview sau ceva semanator ca m-ai facut curios Voi posta un build cat de curand. momentan nu sunt foarte multe de vazut, doar cate ceva din oras, o padure, niste munti si ceva decoratiuni. Insa, voi posta si un build cand mai adaug ceva content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted April 14, 2019 Share Posted April 14, 2019 Este o idee foarte mega super geniala si pot sa iti spun doar, felicitari!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts