Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy View 2 este o tabletă de 17 inch care dublează ca televizor portabil


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Imagine similarÄ

Cât un laptop de mare, dar mult mai subţire şi uşoară. Galaxy View 2 ţinteşte o categorie aparte de utilizatori, care petrec foarte mult timp acasă urmărind filme şi programe TV.

Deşi la mărimea aceasta ar putea la fel de bine să ofere rezoluţie 4K, Galaxy View 2 se mulţumeşte cu eticheta 1080p, oferind un ecran de 17” pe care să urmărim transmisiunile preferate de TV Online.

 

Un fel de hibrid tablet-televizor, Galaxy View 2 vine echipată cu serviciul DirecTV Now şi promite să înlocuiască televiziunea prin cablu cu o alternativă mult mai comodă bazată pe infrastructura de acces la internet.
 

Cu preţ recomandat de 599 dolari, Galaxy View 2 intră pe teritoriul unei pieţe de televizoare LCD ajunsă de mult timp la maturitate, astfel că nu poate miza doar pe rolul unui televizor de ţinut pe picioare. Deşi este proiectată ca şi dispozitiv pentru redare video, Galaxy View 2 este mai degrabă un centru multimedia portabil, echipat cu patru difuzoare asistat cu tehnologie Dolby Atmos şi modul LTE pentru acces permanent la internet.
 

Adresate în primul rând publicului din statele unite, tabletele Galaxy View 2 vor fi disponibile şi la abonament, plătit în tranşe de 37 dolari pentru o durată de 20 luni, rezultând un cost final de 740 dolari.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.