Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Aplicaţii Tester / Tester Applications

Paul ToV
 Share

Recommended Posts

Nume:vdtz

Rank: 4(supervisor)

De ce dorești această funcție?:Imi doresc sincer aceasta functie deoarece vreau sa imi fac datoria pentru factiune la cote maxime,tinand cont ca este o functie destul de importanta.Am in plan sa dau cat mai multe teste cu candidatii si sa imi maresc considerabil activitatea.Tin sa precizez ca am mai fost tester in trecut o buna perioada de timp.

Alte precizari: Succes tuturor!

Nume:BallantineS 

Rank:4

De ce dorești această funcție?:Vreau sa ajut cat mai mult conducerea si factiunea sper sa am sansa 

Alte precizari:Am avut testar in multe factiuni stiu cum se procedeaza si iti asigur ca voi fii cel mai activ si cel mai punctual

Nume: SilviuM_

Rank: 4

De ce dorești această funcție?: In primul rand am o experienta destul de mare. In momentul de fata sunt tester in PD si am fost tester de repetate ori in TTC si cunosc foarte bine regulile si modul de desfasurare al testelor. In al doilea rand, am un program destul de flexibil si pe langa ca pot intra in cazul in care este necesar, inclusiv la ore tarzii, ma descurc si foarte bine in engleza, pot da teste lejer cu orice jucator, indiferent daca am sau nu testlogul translatat.  

*Stiu ca nu am cele mai multe ore jucate luna asta, insa, am fost plecat in concediu + o alta mica excursie de 3 zile.  :) 

Nume: 5stackz

Rank: Supervisor (4)

De ce dorești această funcție?: Nu prea am avut ocazia de a da teste cât timp am fost în alte facțiuni datorită programului, aș dori să pot relua această responsabilitate acum cât timp mai am un program flexibil. Am experiență în dat și corectare de teste/testlogs.

Alte precizari: Accelerator cu particule pe bază de mici cu muștar.

Nume:BallantineS 

Rank:5

De ce dorești această funcție?:Vreau sa ajut cat mai mult conducerea si factiunea sper sa am sansa 

Alte precizari:Am avut testar in multe factiuni stiu cum se procedeaza si iti asigur ca voi fii cel mai activ si cel mai punctual

Edited by Rauledy

Nume: PuNcT.rTv

Rank:4

De ce dorești această funcție?: Doresc aceasta functie pentru a incerca lucruri noi, nu am avut sansa niciodata de a avea tester in factiunea Tow Truck  pana acum, vreau sa ajut cat de mult pot factiunea prin a ma dedica in aceasta functie.

Alte precizari: Printre singurele factiune unde nu am avut TESTER. Multumesc!

Nume: Horia

Rank: Manager ( 5

De ce dorești această funcție?: Salutare, îmi doresc să obțin această poziție pentru ca am ajuns ( zic eu ) la o vechime în facțiune în care pot să îmi ofer sprijinul pentru candidații noi și totodată este o experiență nouă pentru mine, având în vedere ca nu am mai fost tester.

Alte precizari: Multumesc.