Armaniiy Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Salut, eu din greseala am pus o adresa de email care nu exista si acum nu imi mai stiu pin-ul de la cont, iar cand vreau sa il recuperez imi spune ca a trimis un cod pe aceasta adresa pe care am pus-o eu, dar acea adresa nu exista, si acum as vrea sa imi pun adresa de la cont pe adresa mea de gmail la cont sa imi recuperez pin-ul. Contul meu se numeste: dENISCOMAN095, va rog ajutati-ma, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Poti sa-ti schimbi email-ul daca iti stii parola. Intra pe website logheaza-te -> My account -> Security -> Apasa pe change. EDIT: Deschide un ticket pe forum si vorbeste cu kelton. https://forum.b-zone.ro/support/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaniiy Posted June 18, 2019 Author Share Posted June 18, 2019 A confirmation email was sent to deniscoman@gmail.com. Please check your SPAM folder also. Intelegi ce vreau sa spun mi a trimis o confirmatie pe adresa asta de email care nu exista si de asta cer sa mi se schimbe adresa de email Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKC Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Salut, incearca sa-l contactezi pe @Bobo pentru aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Trebuie sa vorbesti cu conducerea, noi nu te putem ajuta -> Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 @Armaniiy Salut! Dacă nu ai acces la adresa de email a contului și nu știi nici pin-ul trebuie să deschizi o cerere de recuperare a contului pe website. Accesează website-ul serverului pe care joci (https://b-zone.ro/), Login, Lost your account și completează tot ce ți se cere iar data viitoare când îți creezi conturi nu mai pune email-uri la întâmplare și folosește-ți un email principal pentru a-ți administra conturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.