Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Anti-Terrorist Mission

DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

E super, bravo si va felicit regizorul pentru adjustament, imi plac multe efectele si potrivirile "sincron" intre reprizele de tragere cu arma, iar faza cand ati bagat aia cu PassWord SI Nume daca imi aduc bine aminte e luata din NFS MW :D, In orice caz e mortal :).

Apropo, daca gasiti si pentru mine un loc in urmatoarea parte, as fi foarte fericit. Succes la urmatoarea sau urmatorile ;)

Daca nu puneai ip de la serveru B-Zone in spate nu te credeam ca tu ai facut filmul dar asa, bravo felicitari pt munca depusa, a iesit frumos in unele faze sunt greseli de exemplu faza cu grenada, ala sta jos cu anim si cand explodeaza grenada nu se intampla nimic nu moare numa se zguduie :)).

Edited by DarkSweeT

Daca nu puneai ip de la serveru B-Zone in spate nu te credeam ca tu ai facut filmul dar asa, bravo felicitari pt munca depusa, a iesit frumos in unele faze sunt greseli de exemplu faza cu grenada, ala sta jos cu anim si cand explodeaza grenada nu se intampla nimic nu moare numa se zguduie :)).

Acelea au fost faze care le-am uitat,si le-am facut in graba...la sfarsit cand mi-am dat seama...

Am sa incerc sa evit in viitor asemenea faze.

Am incercat sa iti dau + am dat deja 1 ..scuze o sa iti dau cat de curand

Skinurile imi plac is de acel pack COD5? ca le am si eu e superb filmu dar la unele skinuri ii lispesc dll'urile asta e facem cu ce putem :P

In caz ca pe viitor ai nevoie de ajutor imi poti da PM asa ca sunt 15 zile pauza pe B-zone ( in sa:mp ) si te-as ajuta cu mare placere

Succes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.