RelaXx S4F Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 (edited) Afara a venit crivățul, ninge neîncetat, soarele mai mult râde decât să radieze, iar covorul de frunze ce altădată anunța venirea toamnei, acum este acoperit în totalitate de omăt. Anotimpul colindătorilor, al sărbătorilor, al familiei și al vinului fiert a sosit, iar odată cu el, și jocurile olimpice de iarnă ale facțiunilor B-Olympics Winter 2019. În acest topic membrii rank 5+ își pot înscrie facțiunile la B-Olympics Winter 2019 după modelul de mai jos. Odată înscrise, liderii vor primi responsabilitatea de a participa cu facțiunile la toate probele până la sfârșitul olimpiadei. Pe de altă parte, nu aveți voie să vă retrageți facțiunea odată înscrisă. Model de înscriere Nickname: Rank: Doresc să înscriu facțiunea: Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Alte precizări: English Outside came the winter wind, it snow incessant, the sun is laughing and not radiating and the leafs rug which announced the autumn, now is covered by snow. The seasons of carols, of holidays, of family and of mulled wine arrived and with it, the winter olympic games for faction B-Olympics Winter 2019. In this topic members with rank 5+ can enroll their factions at B-Olympics Winter 2019 after the model below. Once registered, the leaders have the responsability to participate with their factions at all events until the end of the B-Olympics. On the other side, you are not allowed to retire your faction after you enroll it.Join modelNickname: Rank: I want to register factions: I read the infromations above: I read the rules and I'll make also know to my faction: Other specifications: Edited November 10, 2019 by RelaXx S4F 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI Terrasre Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Nickname: Terrasre.Arfeland Rank: 6 Doresc să înscriu facțiunea: Federal Bureau of Investigations Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da, la prima sedinta. Alte precizări: Bine ai revenit cu B-Olympics si ca de obicei, cel mai bun sa castige. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsavi.mondialu.cluj Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited) Nickname: xSavi.Mondialu .Rank: 5 Paramedic Fhield Chief .Doresc să înscriu facțiunea: Paramedics . Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da! Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da, la prima sedinta. Alte precizări: Sa speram ca , va fi ceva frumos nu am mai participat la asa ceva inca din anii 2012-2014 Chiar im doream sa mai fie asa ceva. Edited November 14, 2019 by xSavi Mondialu de la Cluj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaBBlue Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) Nickname:GaBBlueRank:6Doresc să înscriu facțiunea: LAS VENTURAS SCHOOL INSTRUCTORSAm luat la cunoștință informațiile de mai sus:Da!Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii:Da, la prima sedinta.Alte precizări: Succes. Edited November 17, 2019 by GaBBlue 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AimWopes Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Nickname: WopesRank: 6Doresc să înscriu facțiunea: The Tsar BratvaAm luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da!Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da, la prima sedinta.Alte precizări: Succes, sa vedem ce iese. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralucy Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) Nickname: RalucyRank: 6 Doresc să înscriu facțiunea: National Guard Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da! Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Desigur, la prima ședința!Alte precizări: De abia aștept sa vedem cum va ieși, mult succes tuturor! Edited November 17, 2019 by Ralucy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) Nickname: Cooper[ToV] Rank: Captain (5) Doresc sa inscriu factiunea Las Venturas Police Department. Am luat la cunostinta informatiile de mai sus: Afirmativ. Am citit regulamentul si-l voi face cunoscut factiunii: Desigu. Alte precizari: Imi doresc o organizare bine pusa la punct ca sa iasa ceva frumos. Edited November 18, 2019 by Tovarasul Cooper 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Nickname: Alin.Rank: ChiefDoresc să înscriu facțiunea: San Fierro Police DepartmentAm luat la cunoștință informațiile de mai sus: Yes.Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Desigur.Alte precizări: Ma bucur ca ai revenit @RelaXx S4F te pup si sper sa fie aceiasi organizare profesionista ca si pana acum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviathan Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Nickname: Leviathan.Rank: Lider Doresc să înscriu facțiunea: Las Venturas Taxi Cab Co.Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da. Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da, la prima ședință! Alte precizări: Sper să fie o organizare bună. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinti Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Nickname:Pintilie Rank:Lider Doresc să înscriu facțiunea:Verdant Family Am luat la cunoștință informațiile de mai sus:Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii:Da Alte precizări:Cei mai buni sa castige! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Maximus Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Nickname: Maximus.rtv Rank: Director Doresc să înscriu facțiunea: Hitmen Agency Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da Alte precizări: N-avem concurenta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Nickname: AilimeRank: LiderDoresc să înscriu facțiunea: News ReportersAm luat la cunoștință informațiile de mai sus: Desigur.Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da.Alte precizări: Nu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 Nickname: RaulPupaAilime. Rank: owner Doresc să înscriu facțiunea: San Fierro Taxi Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da. Alte precizări: - 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu VALERAS Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Nickname: valeraS Rank: Supreme Chief Doresc să înscriu facțiunea: Green Street Bloods Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii:Da Alte precizări: - 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Askhanar Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Nickname: Askhanar Rank: Lord Doresc să înscriu facțiunea: Avispa Rifa Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii:Da Alte precizări: - 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS DeviL Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Nickname: DeviL Rank: Sublider Doresc să înscriu facțiunea: Tow Truck Company Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da Alte precizări: - 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 (edited) Nickname: Rami Rank: Lider Doresc să înscriu facțiunea: LS Taxi Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da. Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da. Alte precizări: - Edited December 6, 2019 by Rami 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigGs11 Legend Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Nickname: GigGs11[Legend] Rank: Leader Doresc să înscriu facțiunea: Los Santos Police Department Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da. Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da, la prima sedinta.Alte precizări: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Daddy Bray Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Nickname: Bray23 Rank: Dragon Head Doresc să înscriu facțiunea: Red Dragon Triad Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da. Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da, la prima sedinta.Alte precizări:Sa ne vedem cu bine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vio Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Nickname: Vio Rank: Leader Doresc să înscriu facțiunea: ELC Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da. Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Da.Alte precizări: Sanatate! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Nickname: [uS]Edward_NissaN Rank: Lider Doresc să înscriu facțiunea: Los Santos School Instructor Am luat la cunoștință informațiile de mai sus: Da Am citit regulamentul și-l voi face cunoscut și facțiunii: Eu le zic, apai . Alte precizări: Nu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts