Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Galaxy S10 Lite şi Note10 Lite anunţate oficial. Vin cu hardware high-end şi preţuri mai mici


Tendoi
 Share

Recommended Posts

După mai multe luni de zvonuri şi speculaţii, Samsung a anunţat în mod oficial noile smartphone-uri Galaxy S10 Lite şi Galaxy Note10 Lite. Acestea sunt bazate pe funcţii de productivitate şi foto, oferind o experienţă de utilizare comparabilă cu cea a modelelor de top, la un preţ mai mic. Acestea sunt de asemenea echipate cu un nou design exterior, care se presupune că va fi păstrat şi pe seria Galaxy S20, care urmează a fi lansată luna viitoare.

galaxy-s10-lite-note10-lite-640.jpg?heig

Modelul Galaxy S10 Lite de la Samsung nu este cu mult diferit faţă de modelele Galaxy S10 standard, lansate la începutul anului trecut, în termeni de specificaţii. Acesta este echipat cu un chipset octa-core la 2,8 GHz, cel mai probabil fiind vorba despre un Snapdragon 855, conform configuraţiei 1 + 1 + 6 şi frecvenţelor promise. Acesta va fi livrat în configuraţii cu 6 sau 8 GB memorie RAM şi 128 GB stocare internă. Fiind un model dual-SIM, utilizatorii vor putea alege între utilizarea a două cartele SIM sau creşterea spaţiului de stocare folosind un card microSD.

galaxy-s10lite-product-specifications-64

Ecranul de 6,7” de tip Infinity-O (perforat central) foloseşte un panou Super AMOLED Plus cu rezoluţie Full HD+ (2.400 x 1.080 pixeli) şi poate afişa conţinut HDR10+, asemeni altor modele de top de pe piaţă. La capitolul camere foto, avcem o cameră principală de 48 megapixeli f/2.0 cu stabilizare „Super Steady OIS”, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli f/2.2 şi o cameră macro de 5 megapixeli f/2.4. Camera frontală de 32 megapixeli are o diafragmă f/2.2.

Galaxy S10 Lite vine echipat cu Android 10 şi One UI 2.0 din fabrică şi va ajunge pe piaţă spre sfârşitul trimestrului întâi din 2020, la un preţ de pornire de 650 de euro.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.