Jump to content

Samsung Galaxy S WiFi 5.0 – media player de buzunar cu Android


Tendoi
 Share

Recommended Posts

Galaxy S WiFi 5.0 este răspunsul dat de Samsung pentru linia iPod touch de media playere Apple. Dispozitivul ia forma unui telefon Samsung Galaxy S ceva mai mare, lipsit de slot pentru card SIM şi optimizat pentru activităţi multimedia, cum ar fi vizionarea de filme şi audiţia de muzică, dar şi activităţi specifice mai degrabă categoriei smartphone: apeluri audio/video prin conexiuni VoIP, web browsing şi acces la reţelele de socializare.

Din punct de vedere al specificaţiilor, Galaxy S WiFi 5.0 este la nivelul unui smartphone entry-level. Avem la dispoziţie o platformă cu CPU single-core la 1 GHz, 512 MB memorie RAM şi un ecran TFT LCD de 5 inch, care exceptând rezoluţia limitată la 800x480 pixeli stă destul de bine la capitolul performanţe. Pe spate avem un set de difuzoare stereo şi cameră foto de 3.15 MP, cu blitz LED şi autofocus. Pachetul de dotări mai cuprinde un receptor GPS, modul Radio FM, conectivitate WiFi N şi Bluetooth 3.0, respectiv 8 GB sau 16 GB memorie internă, extensibilă prin ataşarea unui card microSD.

image.jpeg.6d0aacd2a1ebc14715ee80e7c01fa2e7.jpeg

Construcţie şi design:

Faţa lui Galaxy S WiFi 5.0 este dominată de eranul wide cu diagonală 5 inch, complementat cu setul obişnuit de taste pentru navigaţie Android. Dintre acestea se face remarcat butonul Home de tip mecanic, evidenţiat cu un finisaj cromat. În latura opusă avem camera frontală cu rezoluţie VGA, utilă pentru sesiuni de apeluri video. Ecranul protejat cu sticlă minerală este încadrat de o ramă cromată foarte proeminentă, menită să creeze impresia unui produs de calitate premium. Dincolo de rama cromată avem o carcasă de tip monolit, fără capac pentru baterie sau acces la componentele interne. Samsung a avut grijă să excludă din design orice muchii şi colţuri care ar putea incomoda la atingere, creând o carcasă cu finisaj lucios de bună calitate şi forme rotunjite, ce permit dispozitivului să alunece fără efort în aproape orice buzunar.

În dreapta ecranului avem o clapetă pentru volum şi butonul Lock. Slot-ul pentru card de memorie este accesibil din lateralul carcasei şi protejat cu un capac detaşabil. În latura opusă avem conectorul micro USB 2.0 şi ieşirea pentru căşti. Tot aici avem şi microfonul integrat, complementat de o cască audio poziţionată deasupra ecranului. În lipsa accesului la reţele de telefonie mobilă, putem apela la o aplicaţie VoIP şi conexiune WiFi pentru apeluri de voce prin internet.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.