TLG Gab Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Salut! Am un modpack si nu vad neoanele la el. Ce fisier trebuie sa editez si unde il gasesc, ca sa il fac din nou sa vad neoanele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDaT. Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Ai neoanele activate in [/tog]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Gab Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 Da, logic Se vede neon-ul, dar gen e ca o sabie laser care nu straluceste, unde gasesc in folderu de la samp neon ul, banuiesc ca e un txd ceva care trb editat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Odata ce schimbi efectele, apare si o problema de genul asta. Vezi in modloader sau models. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 15 hours ago, uV Dabro said: Odata ce schimbi efectele, apare si o problema de genul asta. Vezi in modloader sau models. actually efectele n-au nici o treabă cu neoanele neoanele sunt în categoria lights care ține de timecyc, pe ăla dacă îl ai modificat pierzi multe proprietăți ale jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 My bad în cazul ăsta. Deși, de câte ori am schimbat efectele, mi-au fost afectate implicit neoanele și, într-adevăr, luminile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Gab Posted February 4, 2020 Author Share Posted February 4, 2020 Nu am timecyc modificat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 1 hour ago, GabYGaBuTzU said: Nu am timecyc modificat. există 2 fișiere timecyc default, 3 dacă vrei să-ți pui timecyc de mafie. dacă nu ai nici unul modificat și nici al 3-lea pus, altă explicație ar fi executabilul gta. altă explicație n-am, doar puterea lui allah sau a patriarhului daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 21 hours ago, GabYGaBuTzU said: Salut! Am un modpack si nu vad neoanele la el. Ce fisier trebuie sa editez si unde il gasesc, ca sa il fac din nou sa vad neoanele. Particles.txd default, pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Gab Posted February 4, 2020 Author Share Posted February 4, 2020 @MadalinNu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Stiam si eu ceva de timecyc, dar daca nu e asta, mai bine schimba modpacku si aia e Da pana la urma ce-ti tre' neoane ca is urate ca drq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Incearca GTA default și vezi dacă e diferentă, dacă nu este, fa alt utilizator la Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Just now, Madalin said: Incearca GTA default și vezi dacă e diferentă, dacă nu este, fa alt utilizator la Windows. hai că are legătură windows user cu luminile din joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 1 minute ago, iLDuce said: hai că are legătură windows user cu luminile din joc Poate să aibe legătură cu orice fișier corupt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 1 minute ago, Madalin said: Poate să aibe legătură cu orice fișier corupt. nu-i vorba de fișiere corupte, e vorba de o problemă cu o funcționalitate/proprietate a jocului. 100% are probleme generale cu luminile din joc, dar neonele sunt cele mai evidente Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Darius nWo Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 On 2/3/2020 at 7:32 PM, GabYGaBuTzU said: Salut! Am un modpack si nu vad neoanele la el. Ce fisier trebuie sa editez si unde il gasesc, ca sa il fac din nou sa vad neoanele. Salut, foloseste comanda /tog, apoi cauta acolo neoanele tuturor vehiculelor si activeaza asta sa le vezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Gab Posted February 5, 2020 Author Share Posted February 5, 2020 @TLG HaLoGeNserios?..e ceva de la joc nu de la server..e de la modpack Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Darius nWo Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 26 minutes ago, GabYGaBuTzU said: @TLG HaLoGeNserios?..e ceva de la joc nu de la server..e de la modpack Probabil ai un mod care interzice utilizarea neoanelor, incearca sa descarci alt modpack si vezi daca iti merge! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Gab Posted February 5, 2020 Author Share Posted February 5, 2020 Cu alt modpack merge, dar vreau sa fac sa merga pe modpacku asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Încearcă efecte default, de la altceva nu are ce să fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Darius nWo Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 3 hours ago, GabYGaBuTzU said: Cu alt modpack merge, dar vreau sa fac sa merga pe modpacku asta Incearca sa scoti efectele defapt sa le schimbi sa vezi daca merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Gab Posted February 5, 2020 Author Share Posted February 5, 2020 @Madalin Am pus efectele default de mult, alea le am pe modpack, sincer nu imi dau seama ce poate sa aiba, modpack-ul e perfect, imi place super mult, singurul lucru naspa la el e ca nu se vad neoanele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Ceva colormod ai in modpackul ala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Gab Posted February 5, 2020 Author Share Posted February 5, 2020 Nu, nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreigl Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 3 hours ago, GabYGaBuTzU said: Nu, nu am Ai rezolvat? Dacă nu, aștept link cu modpack-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.