Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

NAVITEL lansează R600 Quad HD, o nouă cameră video auto cu design compact


Tendoi
 Share

Recommended Posts

Versiune mai performantă a seriei R600 Full HD, noul model poate filma până la rezoluţie 2560 x 1440p, utilizatorii putând alege între obţinerea de imagini mai detaliate şi claritate sporită la rezoluţie 1080p, înregistrând clipurile video la 60 de cadre pe secundă.

dvr-qhd-1.jpg?height=436&width=640

Camerele NAVITEL R600 Quad HD obţin imagini cu unghi de vizibilitate la 170°, acoperind toată partea din faţă a autovehiculului. Clipurile sunt salvate cu sunet, pe card microSD de până la 256GB (pachetul standard include un card de 64GB). Încadrarea imaginii şi vizualizarea clipurilor obţinute se poate face pe ecranul de 2”, cu rezoluţie 960x240 pixeli.

Prevăzută cu accelerometru, camera video poate detecta acceleraţia sau frânarea bruscă pentru a salva şi proteja împotriva ştergerii accidentale secvenţele video importante.  

Activând modul de parcare, camera NAVITEL R600 Quad HD va detecta vibratii sau miscari suspecte, declanşând automat înregistrarea chiar dacă maşina este staţionară, şoferul este absent şi dispozitivul este oprit. Fixată de parbriz cu ajutorul benzii auto-adezive prevăzută la baza suportului, camera video dispune de doi acumulatori integraţi, putând funcţiona chiar şi după scoaterea cheii din contact sau decuplarea cablului de alimentare.

Alături de accesorii suplimentare pentru prindere şi cardul de memorie, NAVITEL include pentru camera video auto R600 Quad HD şi un voucher care permite folosirea timp de un an a aplicaţiei Navitel Navigation, disponibilă pentru instalare pe Play Store şi App Store.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.