BIS aka OldNab Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 (edited) Joc a cărui acţiune este plasată în cel de-al Doilea Război Mondial, Enemy Front nu are prea multe de oferit, în afară de graficile bune pentru anul 2014, atunci când a fost lansat de CI Games (produs în CryEngine 3), dar şi faptul că armele sunt uşor de folosit. Are (sau avea atunci când l-am jucat eu) nişte glitchuri extrem de enervante, iar plotul nu e tocmai intrigant. Să mai zic că poţi lupta doar pentru Aliaţi. Dacă vă plac jocurile de genul, merită să-l jucaţi, din moment ce nu durează foarte mult terminarea lui (eu am reuşit în 7 ore, cu tot cu glitchurile secante). Ia 3/5 de la mine, mai mult nu merită. Pentru toate detaliile legate de joc: click. Edited March 4, 2020 by BIS aka OldNab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson Brooklyn Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 On 10/3/2009 at 11:32 AM, lex said: Topicurile care nu au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts