DuKe Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Fara suparare @eB R i c h a r d :)), stiti ce zic @A u r a s @AT Nic @eB Kbear Daca ti-a placut acest meme +1. Multumesc! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Lumineaza-ma si pe mine ca nu prea inteleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Lizard Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 2 minutes ago, R e l u said: Lumineaza-ma si pe mine ca nu prea inteleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 (edited) ceea ce inteleg eu e ca subliniaza ''i-a dat ban pentru 30 de zile, motiv: tentativa afaceri ilegale (no unban)'' nu-i cine stie ce Edited March 5, 2020 by uV Dabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Cred ca am inteles acum. (No unban) se pune in paranteze pentru a nu putea lua unban cu gold. Mema e aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts