Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Morometii (1955)


Ailime
 Share

Recommended Posts

Autor: Marin Preda

Titlul cărţii: Morometii

Anul publicării: 1955 (primul volum)

Genul cărţii: Roman social

Numărul de pagini: 510

Scurtă descriere: In acest roman este vorba despre un taran (cu o functie relativ importanta in sat) care incearca sa-si tina familia unita. El incearca din rasputeri sa-si tina copiii acasa, departe de cilizatie, pentru a-si implini visul.

Recenzie personală: Mie una mi se parut o carte interesanta si chiar de unde ai ce invata. In ciuda faptului ca aveam o oarecare retinere de a citi carti pentru scoala, Morometii chiar m-a surprins placut.

Link to comment
Share on other sites

Cred ca stim toti ca avem retineri tinand cont de bibliografia scolara, insa acest roman chiar este unul "deosebit" fata de celelalte. Pot spune ca si filmele sunt interesante. Ceva dragut care probabil mai e in bibliografia scolara e "Varsta de aur a dragostei" din volumul "O viziune a sentimentelor".  Chiar as vrea sa vad pe viitor ceva despre ea :P 

Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, S U P E R P I G said:

O carte buna

Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de carte sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi citit deja cartea. 

 

Primesti 1 av.

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.