Ailime Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Autor: Marin Preda Titlul cărţii: Morometii Anul publicării: 1955 (primul volum) Genul cărţii: Roman social Numărul de pagini: 510 Scurtă descriere: In acest roman este vorba despre un taran (cu o functie relativ importanta in sat) care incearca sa-si tina familia unita. El incearca din rasputeri sa-si tina copiii acasa, departe de cilizatie, pentru a-si implini visul. Recenzie personală: Mie una mi se parut o carte interesanta si chiar de unde ai ce invata. In ciuda faptului ca aveam o oarecare retinere de a citi carti pentru scoala, Morometii chiar m-a surprins placut. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 O carte foarte frumoasă, merită citită! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Cred ca stim toti ca avem retineri tinand cont de bibliografia scolara, insa acest roman chiar este unul "deosebit" fata de celelalte. Pot spune ca si filmele sunt interesante. Ceva dragut care probabil mai e in bibliografia scolara e "Varsta de aur a dragostei" din volumul "O viziune a sentimentelor". Chiar as vrea sa vad pe viitor ceva despre ea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEES47 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Merită citită această carte, deoarece am citit-o și eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperpigAdv Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 O carte buna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 47 minutes ago, S U P E R P I G said: O carte buna Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de carte sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi citit deja cartea. Primesti 1 av. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts