Jump to content

Cu ce trb sa vii la poker PE RPG2

MrBoost
 Share

Recommended Posts

11 hours ago, Dyablox said:

Bă, chiar nu știți să faceți un screenshot?

esti pe langa rau, mie mi se pare mai amuzant daca nu e ss, da un aer de autenticitate

felicitari ca i-ai influentat pe toti ceilalti de mai jos, pt k na, efektu de turma

10 hours ago, R e l u said:

si cu telefonu fix fac poze mai bune

serios? astept sa vad si eu asta, schimba-ti si avataru bai relu 

10 hours ago, AIM 0xFrANZ said:

esti pe langa rau, mie mi se pare mai amuzant daca nu e ss, da un aer de autenticitate

felicitari ca i-ai influentat pe toti ceilalti de mai jos, pt k na, efektu de turma

Tu ai avatar cu fata in 2020 si-mi comentezi mie? 

:)) 

14 hours ago, AIM 0xFrANZ said:

imi place sa i zic efektu de adevar si transparenta, dar se pare ca doamna cu catusele are alta parere despre umor

Edited by GF RoTTweiler

14 hours ago, AIM 0xFrANZ said:

Dacă avem opinii diferite, nu înseamnă că eu sunt pe lângă. Te asigur că îmi atribui o importanță puțin exagerată, jucătorii își expun părerea indiferent de ce cred eu.

4 hours ago, GF RoTTweiler said:

imi place sa i zic efektu de adevar si transparenta, dar se pare ca doamna cu catusele are alta parere despre umor

Mergi la facultate si fa-ti prieteni reali frt, las-o pe "doamna cu catuse" in pace ca nu te-a bagat in seama

4 hours ago, Dyablox said:

Dacă avem opinii diferite, nu înseamnă că eu sunt pe lângă. Te asigur că îmi atribui o importanță puțin exagerată, jucătorii își expun părerea indiferent de ce cred eu.

Nu impresionezi pe nimeni, pe de alta parte nu are nicio legatura cu ce-am zis eu

17 minutes ago, AIM 0xFrANZ said:

Mergi la facultate si fa-ti prieteni reali frt, las-o pe "doamna cu catuse" in pace ca nu te-a bagat in seama

Deocamdata nu sunt la facultate, dar apreciez ca ma ridici in slavi, esti o dulke

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.