Ailime Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 (edited) Titlul filmului: Extraction Anul lansării: 2020 Genul filmului: Actiune Durata: 1h 57min Scurtă descriere: Un mercenar dur este trimis intr-o misiune in Bangladesh pentru a salva baiatul unui baron al drogurilor, dar pe parcurs, aceasta devine o cursa emotionanta pentru supravetuire. Trailer: Recenzie personală: Mi-a placut extrem de mult. Inca din trailer mi s-a parut super interesant, si intr-adevar este. Actiune continua care te tine cu sufletul la gura. Este impresionant totusi faptul ca in acea lume doar banii isi au cuvantul si ei dicteaza viitorul. Ma intreb daca chiar reflecta realitatea. Il recomand, merita din plin vizionat! Edited May 23, 2020 by Ailime 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tendoi Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Un film foarte bun, l-am vazut recent si este foarte interesant. M-a surprins decizia luata de protagonist si totusi m-a intristat putin sfarsitul... Merita vazut, un film bun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu.1HiT2DOWN Posted May 25, 2020 Share Posted May 25, 2020 Saptamana trecuta am vazut filmul si ce pot zice e ca super, nu te face sa te plictisesti la el, mereu iti pui tot felul de intrebari, chiar merita vazut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CouldnoT Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts