DuKe Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Salut, salariul pe care il primim la payday, consta in câți bani am facut in aceea ora la job, sau cat timp am facut job in aceea ora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Salut ! Nu, nu în asta constă, salariul îl primeşti indiferent dacă munceşti la job sau nu, poţi afla toate detaliile despre sistemul de PayDay accesând acest link, https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Alte_sisteme:PayDay Mult succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted July 30, 2020 Author Share Posted July 30, 2020 Stai si tu de la ××:01 pe /sleep pana la xx:58, sau sa nu faci job si sa iei payday si dupa intr-o ora sa faci job, sa vezi ca e diferenta la salariu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 21 minutes ago, DuKe said: Stai si tu de la ××:01 pe /sleep pana la xx:58, sau sa nu faci job si sa iei payday si dupa intr-o ora sa faci job, sa vezi ca e diferenta la salariu. La fiecare payday primiți: salariul din acea ora (+bonus pentru conturile premium), un punct de respect (respect point), un punct de jaf, un punct de evadare, un punct în minus la FactionPunish, un accept point (pentru polițiștii rang 3+), o oră jucată în plus și un anumit bonus dacă e cazul. Pentru jucătorii standard, rata dobânzii este de 0.01%, însă utilizatorii de cont premium beneficiază de o rată de 0.03%. Plată - este salariul pe care l-ai primit pentru munca din ora respectivă. 49 minutes ago, DuKe said: Salut, salariul pe care il primim la payday, consta in câți bani am facut in aceea ora la job, sau cat timp am facut job in aceea ora? Tu ai întrebat dacă salariul constă în salariul primit de la joburi, și nu constă doar în el, salariul constă în mai multe elemente precum câți bani ai depuși în bancă, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted July 30, 2020 Author Share Posted July 30, 2020 Cu banii in banca e dobanda, eu ma refer la altceva, uite diferenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted July 30, 2020 Author Share Posted July 30, 2020 E doar un exemplu, ca sa intelegi la ce vreau sa ma refer: daca intr-o ora muncesc la cariera si fac 10k si muncesc si in alta ora doar 30 minute la fish si fac 20k si dupa stau degeaba pana la payday. O sa primesc salariu mai mare ca am muncit 1h sau o sa am salariu mai mare ca am facut mai multi bani intr-o ora. Ma refer ce influenteaza mai mult la salariu, timpul petrecut la job, sau banii facuti la job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 În funcție de suma pe care ai câștigat-o în ora respectivă, e o forumulă de calcul în script, cred că ar fi salariu_job : 10 x coeficient_multiplicator (care nu cred ca trece de 1,5). De exemplu dacă muncești la job și faci 20k într-o oră, 20000 : 10 x 1,5, ai câștiga 3k doar din salariul de la job. Nu știu exact formula, așa presupun că ar fi. Pot vorbi cu un scripter dacă ești curios și îți spun exact cum se calculează PayDay-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted July 30, 2020 Author Share Posted July 30, 2020 Cred ca e undeva la 1% din suma, daca se poate sa chiar as vrea sa stiu cat este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Am vorbit cu scripterul, suma aceea este influențată de cât de mult joci, nu de cât de mult muncești la job. Se calculează în funcție de minutele jucate în ora respectivă, suma putând fluctua în funcțiile de bonusurile de genul, Happy Hour, primul payday pe ziua respectivă, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted July 31, 2020 Author Share Posted July 31, 2020 Aaa, multumesc! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
CouldnoT Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 1 hour ago, DuKe said: Aaa, multumesc! T/C Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.