Jump to content

DJI OM4 este un nou stabilizator de telefon cu suport magnetic și autonomie mare


Dark Night
 Share

Recommended Posts

DJI OM4 este un nou stabilizator de telefon cu suport magnetic și autonomie mare

 

După cum era de așteptat după leak-urile din urmă cu doar câteva zile, DJI, compania chineză de soluții pentru filmare, a anunțat noul stabilizator de smartphone OM4. Acesta renunță la numele oficial Osmo Mobile 4 pentru o prescurtare și vine cu un design familiar, dar cu o funcționalitate care ar trebui să facă utilizarea lui mult mai simplă: prindere magnetică. Practic, poți atașa telefonul pe DJI OM4 instant, fără să fie necesară calibrarea stabilizatorului sau balansarea lui la fiecare utilizare.

 

DJI OM4 nu schimbă decât sistemul de prindere față de modelul precedent

În termeni de design și funcționalitate, noul DJI OM4 pare să fie aproape identic față de DJI Osmo Mobile 3. Acesta adoptă același design pliabil precum modelul de anul trecut, singura diferență majoră fiind clema de prindere, care a fost înlocuită cu o suprafață magnetică. În pachetul OM4 se regăsesc atât un bănuț metalic cu inel, cât și o clemă detașabilă, de asemenea magnetică, care poate sta permanent pe telefon, fiind gata să fie atașată de stabilizator în orice moment.

 

Autonomia noului model ar trebui să fie de 15 ore la o singură încărcare, iar încărcarea se face prin USB Type-C. În pachet, DJI OM4 include un cablu de încărcare, cele două suprafețe magnetice, un trepied, o borsetă de transport și un suport pentru prins de încheietura mâini. Acestea vin la un preț de 150 de euro/dolari, iar în România este deja listat la prețul de 750 de lei.

 

Capabilitățile software sunt similare față de generația precedentă, cu mențiunea că apar câteva mici upgrade-uri în aplicația DJI Mimo. De exemplu, apare posibilitatea de a folosi urmărire a subiectului ActiveTrack 3.0, mai precis, apare opțiunea DynamicZoom, care face efectul dolly zoom la mișcare, cât și spin shot, un efect de rotire al camerei.

 

Interesant este că dispozitivul este deja disponibil în stocul magazinelor și nu trebuie să așteptăm în plus pentru lansare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.