Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Încărcătorul magnetic MagSafe pentru iPhone 12 ar putea deteriora husele de protecție


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Încărcătorul magnetic MagSafe pentru iPhone 12 ar putea deteriora husele de protecție

 

MagSafe pare să fie cea mai importantă funcție nouă de pe noile modele iPhone 12, chiar dacă 5G-ul este momentan în atenția tuturor. În timp ce doar o parte dintre utilizatori vor beneficia de conectivitate 5G pe noile telefoane, din lipsa acoperirii și abonamentelor de date care necesită modificări, accesoriile MagSafe vor deveni populare destul de repede. Iar asta ar putea permite Apple în timp să renunțe complet la încărcare prin cablu. Totuși, noua tehnologie nu este încă perfectă, iar utilizarea ei poate avea câteva dezavantaje.

 

Apple avertizează utilizatorii despre problemele care ar putea apărea în utilizarea accesoriilor MagSafe

Apple a publicat un document de asistență pentru utilizatori care avertizează despre câteva probleme pe care le-ar putea cauza noul standard de conectivitate MagSafe. De exemplu, prin natura sa magnetică, acesta ar putea deteriora dispozitive precum carduri bancare sau cipuri cu RFID dacă sunt puse între telefon și un accesoriu MagSafe, fie că vorbim despre un încărcător sau o husă de protecție.

 

De altfel, husele de protecție cu MagSafe ar putea fi la rândul lor „victime” ale acestei tehnologii. Apple spune că încărcătorul magnetic ar putea lăsa urme pe suprafața huselor din piele, în special, chiar dacă este vorba despre huse originale. Încărcătorul magnetic nu va putea însă încărca telefonul dacă are și un cablu Lightning atașat, fiind prioritar acela.

 

Tot referitor la încărcarea MagSafe, Apple spune că aceasta ar putea fi limitată în putere după 80% dacă telefonul se încălzește prea mult, pentru a proteja dispozitivul. Având în vedere că vorbim despre încărcare folosind standardul wireless Qi, era de așteptat ca procesul de încărcare la 15W să producă o cantitate mare de căldură.

 

În cele din urmă, Apple avertizează utilizatorii despre curățarea încărcătorului într-o manieră corespunzătoare. Acesta ar trebui curățat doar după ce este deconectat de la priză folosind o cârpă foarte puțin umedă pentru a îndepărta praful și alte impurități de pe suprafața lui. Nu este recomandată utilizarea de solvenți, soluții de curățare sau alte substanțe pentru acest proces, întrucât ar putea ataca marginea metalică și suprafața moale de silicon din centru.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.