Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Primul smartwatch OnePlus ar putea fi lansat la începutul lui 2021


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Primul smartwatch OnePlus ar putea fi lansat la începutul lui 2021

 

Potrivit dezvăluirilor făcute pe Twitter chiar de CEO-ul OnePlus, Pete Lau, producătorul chinez lucrează de ceva timp la un produs smartwatch, lansarea fiind pregătită pentru începutul lui 2021.

 

Vestea nu este tocmai nouă, zvonurile pe tema dezvoltării unui smartwatch circulând încă din anul 2016, co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, publicând chiar și schițe descriind un dispozitiv de formă circulară. Însă planurile de atunci au fost abandonate, împreună cu alte proiecte neesențiale, fabricantul concentrând eforturile pe dezvoltarea ofertei smartphone.

 

Între timp, OnePlus a lansat mai multe produse non-smartphone, căștile OnePlus Buds fiind doar unul dintre exemplele de succes. Astfel, lansarea unui smartwatch OnePlus reprezintă următoarea etapă în completarea ofertei de accesorii OnePlus.

 

smartwatch OnePlus

 

De data aceasta, OnePlus nu a venit cu informații concrete, designul și dotările pregătite urmând să fie arătate în cadrul evenimentului de lansare.

 

Un alt detaliu rămas nelămurit este dacă OnePlus va opta pentru platforma Wear OS dezvoltată de Google. CEO-ul Pete Lau a confirmat anterior o colaborare cu Google pentru ajustări de finețe adresate sistemului de operare, însă ulterior, OnePlus infirmat speculațiile privind lansarea iminentă a unui smartwatch bazat pe Wear OS.

 

Având în vedere că următorul flagship OnePlus 9 și varianta 9 Pro sunt așteptate pentru lansare în luna martie 2021, este posibil ca ocazia să fie folosită pentru dezvăluirea unei oferte de accesorii care să includă și noul smartwatch OnePlus.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.