Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum arăta prototipul Apple Watch înainte de lansarea oficială


Dark Night
 Share

Recommended Posts

Cum arăta prototipul Apple Watch înainte de lansarea oficială

 

Apple este una dintre cele mai secretoase companii de tehnologie din lume, așa că fiecare ocazie în care putem vedea câte ceva din spatele cortinei devine un moment important. Am văzut în trecut prototipuri ale primului iPhone și câteva variante care rulau software nefinalizat, însă acum putem vedea cum arăta prototipul primului Apple Watch. Ceasul lansat în urmă cu cinci ani avea multe în comun cu acest prototip și este evident că Apple avea o viziune destul de clară pentru această linie de produse.

 

Apple ascundea design-ul ceasului într-o carcasă de plastic

Utilizatorul de Twitter AppleDemo (@AppleDemoYT) a publicat o serie de fotografii care prezintă un prototip de Apple Watch cu o versiune software veche. Totuși, aceasta oferă o interfață similară cu cea a primei versiuni de Apple Watch, al cărei design este în mare parte folosit și astăzi. Inclusiv multe dintre pictogramele aplicațiilor au rămas la fel chiar și pe ultima variantă, WatchOS 7, însă există și diferențe.

 

Există câteva aplicații de test care nu au ajuns pe niciun ceas finalizat, cât și câteva mici diferențe la nivelul interfeței. Se pare însă că planul a fost dintotdeauna ca pictogramele să fie organizate asemeni unor bule.

 

Iar design-ul ceasului? Ei bine, ce vedem în imagini nu este ceasul real. Vedem un ceas într-o carcasă de protecție, care ascunde design-ul, așa cum a mai procedat Apple și în trecut în cazul telefoanelor încă nelansate. În interior, ceasul arată exact ca un Apple Watch obișnuit, cu aceleași butoane și ecran pătrat și caracasa metalică.

 

Este amuzant însă că Apple a ales să transforme acest mic Apple Watch într-un fel de mini-iPod pentru a-i ascunde design-ul. Ba chiar are și un clickwheel în partea de jos, care din păcate nu funcționează. Tot „coroana digitală” este principalul mod de a naviga prin interfața ceasului.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.