Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

The Walking Dead: The Game


Ailime
 Share

Recommended Posts

The Walking Dead creator hints at Clementine's return

 

The Walking Dead (de asemenea cunoscut ca The Walking Dead: The Game și The Walking Dead: Season One) este un joc episodic de dramă interactivă dezvoltat și publicat de Telltale Games.

 

  • Bazat pe revista de benzi desenate The Walking Dead a lui Robert Kirkman, jocul este compus din două sezoane a câte cinci episoade, lansate între aprilie și noiembrie 2012 (primul sezon), respectiv decembrie 2013 și august 2014 (pentru cel de-al doilea sezon). Al treilea (The New Frontier) și al patrulea sezon (The Final Season) au fost lansate în decembrie 2016, respectiv august 2018. Al patrulea sezon marchează sfârșitul poveștii, acesta conținând doar 4 episoade, ceea ce este neobișnuit față de sezoanele precedente.

 

  • Este disponibil pe Android, iOS, Kindle Fire HDX, Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360, variantele pentru Ouya, PlayStation 4 și Xbox One. La data de 1 iulie 2014 s-au vândut mai mult de 28 de milioane de episoade. Jocul a fost catalogat de mai multe site-uri și publicații drept „Jocul anului”, și este cunoscut pentru accentul pus pe dezvoltarea poveștii în detrimentul rezolvării de puzzle-uri. Acțiunea jocului se petrece în felul în care jucătorul răspunde la întrebări și participă la acțiunile derulate cu ajutorul quick time eventurilor.

 

  • Acțiunea jocului are loc în aceași locație ficțională ca a benzii desenate, cu evenimente care au loc după apocalipsa zombiilor din Georgia. Totuși, multe dintre personajele din joc sunt noi, printre care și protagonistul, profesorul universitar și criminalul prins Lee Everett, care o salvează și are grijă de o tânără fată pe nume Clementine.

 

Gameplay:

The Walking Dead este o aventură grafică, jucată dintr-o perspectivă a treia persoană cu o varietate de unghiuri cinematografice ale camerei, în care jucătorul, în calitate de protagonist Lee Everett, lucrează cu un grup de supraviețuitori pentru a rămâne în viață în mijlocul unei apocalipe a zombilor. Jucătorul poate examina și interacționa cu personaje și obiecte și trebuie să utilizeze obiecte de inventar și mediul înconjurător. De-a lungul jocului, jucătorul este prezentat cu capacitatea de a interacționa cu mediul înconjurător și cu opțiuni pentru a determina natura acelei interacțiuni.

 

De exemplu, jucătorul poate fi capabil să privească un personaj, să vorbească cu acel personaj sau, dacă poartă un obiect, să îl ofere personajului sau să îl întrebe despre el. Potrivit lui Robert Kirkman, jocul The Walking Dead se concentrează mai mult pe dezvoltarea personajelor și povestirii și mai puțin pe tropele de acțiune care tind să apară în alte jocuri bazate pe zombie, cum ar fi Left 4 Dead.

 

Art:
Directorul de artă al lui Telltale, Derek Sakai, a condus crearea personajelor și a expresiilor lor. Lui Sakai i s-a spus să nu folosească expresii simetrice pentru a ajuta la crearea unor expresii mai asemănătoare omului și pentru a ajuta la îmbunătățirea realismului jocului. Sakai s-a inspirat din propria fiică pentru a dezvolta personajul Clementinei.

 

Primul sezon

10 Latest Walking Dead Game Wallpaper FULL HD 1080p For PC Desktop | Walking  dead game, The walking dead, Walking dead wallpaper

 

Al doilea sezon

The Walking Dead: The Final Season" video game could be left unfinished -  Business Insider

 

Al treilea sezon

The Walking Dead game has a new lead, but it's as stressful as ever - The  Verge

 

Ultimul sezon

The Walking Dead The Final Season Wallpaper 1080p by Emrefication on  DeviantArt

 

 

Sunt mare fan a tot ce inseamna The Walking Dead (de la serial, pana la joc, fiind cunoscatoare de ambele abordari). Am jucat primele 2 sezoane, iar ultimele 2 le-am vazut pe YouTube. Povestea jocului nu se poate compara, e geniala si merita incercata. Imi place libertatea oferita in astfel de jocuri, dar am observat ca oricum vor muri caracterele, chiar daca le salvezi, e doar pe moment. Alegerile pe care le facem schimba finalul, dar nu cu mult.

 

 

sursa click

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.