TLG Welp Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Salut, ma gandeam sa va las aici 2-3 poze si sa imi dati o parere! Sper sa va placa! Stima, Welp! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SPIKE Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Destul de multă creativitate privind primul logo. Dar prea puține poze pentru o părere mai amplă din partea mea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Welp Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 @TLG SPIKE multumesc pentru recenzia lasata. Eu sunt fotograf de 3 ani si nu prea m-am ocupat de partea asta. Dar cand prietenul meu ghinda a luat lider am decis sa ii fac un cadou, si uite asa a venit si o cerere din partea lui Adrian. Sper sa le placa si altora simplitatea asta si sper sa revin si cu alte creatii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Sunt destul de faine, dar cam putine poze, oricum succes in continuare sa dezvolti si alte creatii.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Welp Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 @A n d r Multumesc mult! Sa fii sigur de asta! Abia astept sa revin cu noi creatii ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Carter. Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 On 2/7/2021 at 3:49 AM, TLG Welp said: @A n d r Multumesc mult! Sa fii sigur de asta! Abia astept sa revin cu noi creatii ❤️ Frumos, mai vii cu creatii noi? Sunt curios ce ai imbunatatit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Nu s-a postat creatii timp de 7 zile+, PM unui Graphic Designer pentru unlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts