Jump to content

Bug PIN

tesvic

Recommended Posts

Nick-ul tau:Vasluianu
Server: RPG1
Descrierea bugului: Dupa ce ma reconectez pe server, nu imi cere pinul la comenzi precum /shop sau /trade si asta ar trebui sa faca PIN-ul pana la urma, sa protejeze asemenea comenzi, dar nu o face nici daca il schimb si nu stiu ce sa ii fac.

Salut!

Probabil ai facut ceva aiurea. Nu am intalnit niciodata sa pot sa dau /shop chiar daca nu am pinul pus (si crede-ma ca am dat multe rr-uri). Probabil ca ai un mod care iti pune pinul automat atunci cand te conectezi pe server si de aceea spui ca este bug.

Ganduri bune!

4 hours ago, tesvic said:

Salut!

Nu am niciun mod care introduce pinul automat, pentru ca daca as fi avut, atunci nu m-ar fi lasat sa il introduc dupa ce scriu /shop, mi-ar fi spus ca l-am introdus deja.

Atunci nu stiu care ar fi problema, nu poti sa faci o filmare?, cred ca asa ar fi mult mai usor sa ne dam seama daca este vorba un bug sau nu.

On 2/14/2021 at 1:04 PM, tesvic said:

Nick-ul tau:Vasluianu
Server: RPG1
Descrierea bugului: Dupa ce ma reconectez pe server, nu imi cere pinul la comenzi precum /shop sau /trade si asta ar trebui sa faca PIN-ul pana la urma, sa protejeze asemenea comenzi, dar nu o face nici daca il schimb si nu stiu ce sa ii fac.

Salut, incearca sa schimbi dll-urile la joc, le poti lua de aici https://www28.zippyshare.com/v/vX4oMAGf/file.html. Daca nu merge nici asa, incearca sa iei alt modpack daca ai unul deja, daca nu ai, i-a un modpack, recomandat ar fii sa il iei de pe sectiunea #moduri, acolo nu exista virusi in modpack-uri sau mai stiu eu ce..

Spor !

Am incercat sa ma loghez pe un laptop care avea san andreas clean + dll-urile recomandate si rezultatul este acelasi. Si in legatura cu filmarea imi poti recomanda un program pt samp? OBS filmeaza black screen nush ce sa ii fac

Contul tău are doar level 3. Sistemul de PIN este obligatoriu pentru jucătorii de level 5+. 

Aparent nu se face verificarea de PIN până la level 5 chiar dacă ai PIN setat pe cont. Ar fi trebuit să fie făcută verificarea dacă a fost setat PIN pe cont.

Vom rezolva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.