Madara. Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 Salut, cand imi instalez samp addon nu mi se mai deschide samp-ul dar cand nu il am instalat mi se deschide am versiunea R2, daca ma poate ajuta cineva, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTom Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 La ce ai nevoie de samp add-on? Daca-l vrei pentru fake esc il poti instala doar pe acela. Din ce vad a fost facut si testat pe samp R1, ar fi o varianta sa-l incerci si pe acela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Asa am patit si eu, nu mi mergea absolut deloc. Incercasem toate metodele si am ajuns la concluzia ca trbuie sa reinstalez windows ul. Cred ca si la tine e aceeasi problema. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oC peTro Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Poate unele programe pe care le folosim pentru samp, cum ar fii SAMP Add-on nu mai sunt compatibile cu windows 10. Cum a spus si @Mike. , incearca sa iti reinstalezi windows-ul. Incercarea moarte nu are. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D a n n Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Fara raspuns 48ore+ de la creator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.