Jump to content

Andreea Bălan: „Fiecare succes vine cu un sacrificiu.“


Claude.
 Share

Recommended Posts

BraveTalk-%E2%80%93-Andreea-Balan.-%E2%8

 

Adesea ni se întâmplă să credem că viața vedetelor este fascinantă, impecabilă și demnă de invidie. Însă această perspectivă rămâne validă doar până când ajungem să aflăm mai multe adevăruri despre lumea de dincolo de scenă și să descoperim ființa umană din spatele rolului.

 

În cel mai recent episod din #BraveTalk despre curajul de a fi femeie, jurnalista Andreea Brașovean a avut-o invitată pe artista Andreea Bălan. Așa cum deja ne-am obișnuit, conversația a fost despre vulnerabilitate, emoții, provocări și îndrăzneala de a merge mai departe pe drumul vieții.

 

Artista a vorbit cu maturitate despre o copilărie și o adolescență furate de responsabilitățile rolului de vedetă, despre nevoia de apreciere din partea părinților care nu a putut fi compensată de feedback-urile pozitive și validările care veneau din partea fanilor, despre provocarea de-a face pace cu copilul interior și despre procesul de creștere și dezvoltare personală. Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan vorbește despre călătoria ei pe tărâmul vindecării psihologice, dar este, cu siguranță, un interviu care ne poate pune pe gânduri și ne poate reaminti de importanța sensului personal al fiecăruia dintre noi. Conversația dintre cele două Andree este ca o lecție de psihologie, una în care informațiile științifice se întâlnesc cu exemplele concrete de viață, iar alchimia aceasta face ca totul să devină mai ușor de înțeles.

 

Despre fața nevăzută a succesului, despre mirajul scenei și despre cum arată viața ei în prezent vorbește Andreea Bălan în cel mai recent episod din #BraveTalk despre curajul de a fi femeie.

 

Sursa

Edited by low Alucard
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.