Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Turcia şi-a anunţat neutralitatea în conflictul dintre Ucraina şi Rusia

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imaginea articolului În conflictul dintre Ucraina şi Rusia, Turcia rămâne imparţială

Turcia nu ia parte la conflictul dintre Ucraina şi Rusia, a declarat joi ministrul turc de Externe Mevlut Cavusoglu, într-un interviu acordat postului de televiziune NTV, informează Reuters. 

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a cerut în weekend să înceteze evoluţiile „îngrijorătoare” din regiunea Donbass din estul Ucrainei, după întâlnirea cu omologul său ucrainean.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat ulterior că Turcia şi alte naţiuni nu ar trebui să alimenteze „sentimentul beligerant” în Ucraina.

Volatilitatea rublei creşte pe fondul tensiunilor cu Ucraina şi a riscurilor de sancţiuni ce i-ar putea fi impuse pe fondul acţiunilor militare.

SURSĂ: Mediafax.

Cred ca un razboi este ultimul lucru de care mai are nevoie pamantul in momentul asta, dar iresponsabilul Putin e in stare de orice.

6 hours ago, Ryz said:

Cred ca un razboi este ultimul lucru de care mai are nevoie pamantul in momentul asta, dar iresponsabilul Putin e in stare de orice.

Eu chiar m-aş bucura să intre Putin peste ucraineni. Dacă aveam o elită cât de cât capabilă dpdv diplomatic, aveam tot dreptul să atacăm şi noi din Vest, să ne luăm înapoi teritoriile în care ucrainenii batjocoresc românii, deşi pământurile alea ne aparţin de drept.

On 4/16/2021 at 1:56 PM, BIS aka OldNab said:

Eu chiar m-aş bucura să intre Putin peste ucraineni. Dacă aveam o elită cât de cât capabilă dpdv diplomatic, aveam tot dreptul să atacăm şi noi din Vest, să ne luăm înapoi teritoriile în care ucrainenii batjocoresc românii, deşi pământurile alea ne aparţin de drept.

vestul e slab, dar totusi nu cred ca se va ajunge la razboi, cand vor vedea Ucrainienii ca NATO nu are curajul sa-i apare vor ceda de buna voie.

On 4/17/2021 at 2:17 PM, Ryz said:

vestul e slab, dar totusi nu cred ca se va ajunge la razboi, cand vor vedea Ucrainienii ca NATO nu are curajul sa-i apare vor ceda de buna voie.

Eu cred că se bagă NATO, inclusiv la noi se va vota în Parlament susţinerea militară a Ucrainei.

Edited by BIS aka OldNab

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.