Jump to content

Voluntari - Dunărea Călărași 2-0, ACUM, pe Digi Sport 1, în barajul pentru Liga 1. Ilfovenii înscriu, nimeresc bara și au ocazii mari


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Meciul dintre Voluntari și Dunărea Călărași poate fi urmărit, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

image.thumb.png.20e0bf75750e1390f28d97d3adb0f48b.png

Voluntari - Dunărea Călărași 2-0, pe Digi Sport 1.

Min. 57: Bară Voluntari! Marcelo Lopes îl lansează pe stânga pe Jefte Betancor, care pătrunde în careu, îl driblează pe Șandru și șutează la colțul lung, dar nimerește bara.

Min. 54: Sălceanu (Dunărea Călărași) este eliminat pentru al doilea galben.

Min. 49: Ocazie mare Voluntari. Mailat scapă singur cu portarul, dar, în loc să șuteze, îi pasează lui Ion Gheorghe, iar portarul reține.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+1: La pauză, Voluntari - Dunărea Călărași 2-0.

Min. 42: Ocazie Voluntari. Betancor centrează pe jos, în careu, Ion Gheorghe șutează din prima, Began apără, mingea ajunge la Mailat, care cade și faza se termină.

Min. 31: Ocazie Voluntari. Ricardinho recuperează și îi pasează lui Jefte Sanchez Betancor, care îl lansează pe Marcelo Lopes, acesta trimite în fața porții, pentru Ion Gheorghe, dar portarul iese și respinge cu piciorul până la Betancor, care trage pe lângă poartă.

Min. 30: Ocazie Călărași. Tudoran recuperează și câștigă în fața lui Armaș, intră în careu pe dreapta și încearcă un lob, dar portarul respinge.

Min. 18: Gol Voluntari! (2-0). Marcelo Lopes îi pasează lui Betancor, care evită doi adversari și șutează de la 20 de metri, plasat, pentru 2-0.

Min. 17: Ocazie Călărași. Acolatse preia, îl driblează scurt pe Tamaș șu șutează din marginea careului, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min. 7: Gol Voluntari! (1-0). După o centrare din corner, portarul Began iese greșit, mingea ajunge la Droppa, care înscrie.

Min. 3: Ocazie Dunărea. O pasă care era pentru Bud ajunge la Kanda, care scapă singur cu portarul, șutează la colțul lung, dar apără Rîmniceanu.

Min. 1: Începe meciul.

 

Echipele:

 

FC Voluntari: Rîmniceanu - Costin, Tamaș, Armaș, Vlad - Mailat, Droppa, Ricardinho, Gheorghe - Betancor, Marcelo Lopes
Rezerve: Neacșu, Balaur, Achim, Satli, Tavares, Remacle, Ilie, Angelov, Borțoneanu
Antrenor: Liviu Ciobotariu

 

Dunărea Călărași: Began - Sîrbu, Wiktorski, Șandru, Sălceanu - Tudoran, Djuric, Acolatse, Fotescu - Bud, Kanda
Rezerve: Krell, Caragea, Rus, Țenea, Sava, Petre, Dobre, Calu, Tache
Antrenor: Cristi Pustai

 

Ilfovenii pornesc cu prima șansă înainte de returul cu echipa lui Cristi Pustai, după victoria din prima manșă, scor 2-1. Dacă Dunărea ar reuși să producă surpriza și să treacă de Voluntari, echipa ar reveni în Liga 1 după doi ani.

Voluntari - Dunărea Călărași, ora 20:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. A doua surpriză la baraj? Posibil ultimul meci din cariera lui Tamaș

Voluntari este ”specialista” barajelor. Este a treia oară când clubul ilfovean luptă cu o formație din liga secundă pentru rămânerea în primul eșalon. În 2016, Voluntariul a trecut de UTA, iar în 2018 de Chindia.

 

Acesta ar putea fi și ultimul meci din cariera lui Gabi Tamaș. După mecul tur, câștigat de Voluntari cu emoții la Călărași, fundașul care va împlini 38 de ani în luna noiembrie a lăsat de înțeles că ia în calcul retragerea din activitate.

 

„Nu știu cum va arăta viitorul meu. Aștept să terminăm, să dea Dumnezeu să nu retrogradăm. Sunt șanse mai mari să mă retrag, poate a venit vremea. Mi s-a cam luat toată energia. De ce să intru în spital pentru fotbal?

 

Poate nu am nervii necesari să mai joc. Mă duc acasă, de ce să nu pot să stau departe de fotbal? Mă gândesc să mă duc acasă, să uitați de mine. Nu mă văd antrenor sau conducător, mi s-a luat. Sunt eu supărat, mi s-a luat”, a spus Tamaș.

În celălalt meci de baraj, CS Mioveni s-a impus în fața celor de la Hermannstadt și a reușit să promoveze în Liga 1.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • TheVirus locked and unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.