Jump to content

Buguri server b-zone 1


MarianM99
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau:MarianM
Server:rpg.b-zone.ro:7777
Descrierea bugului: Daca se termina obiectivul general nu iti mai poti face obiectivul personal ceva super stupid.

Circumstantele in care s-a produs bugul: Dupa ce se termina obiectivul general, eu nu mai pot sa cresc la cel personal chiar daca nu ar trebui sa influenteze cu ceva.
Screenshot(s):https://imgur.com/a/W0Qxg91

 

Nick-ul tau:MarianM
Server:rpg.b-zone.ro:7777
Descrierea bugului: Ramane serverul in urma nu vad jucatori si e de la server se intampla la mai multi playeri.

Circumstantele in care s-a produs bugul: Ma joc cu jocul default special sa vad cum reactioneaza serverul, uneori ramane in urma, buguri la checkpointuri , buguri la misiuni cand apare elicopterul sau tirul, buguri cand ajung la checkpointul sa livrez catre bunker si nu imi apare masina am chemat un admin si a reusit cumva sa ma respawneze sa ma sincronizeze nu a mers dar a revenit de la sine dupa 2-3 minute.Am adaugat cu o poza clara cu viteza mea la internet si de ping si tot, daca si acum e de la mine nu mai inteleg cum functioneaza tot sistemul asta, ar fii mai util sa se intereseze cineva cu serverul, din ce am vazut eu serverul oscileaza la ping mai mult decat oscileaza pingul meu.
Screenshot(s):https://imgur.com/a/WIhLZIE

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ca se demonstrez mai bine problemele cu serverul o sa adaug o serie cu poze pentru urmatorul scenariu: Am intrat in bunker am cazut prin mapa cu 21 ping si nici vorba de desyng si dupa care ma omoara jocul si ma duce acasa, revin fara nici un /q sau rr la joc tot eu cel cu desyng cum ar spune admini si pot sa intru in bunker de data asta perfect fara sa mai cad prin mape.

https://imgur.com/a/WAqlAwb

Link to comment
Share on other sites

Te salut, am mai patit si eu faza de la bunker, insa nu e o faza care sa se repete chiar zilnic, e foarte rara faza cu picatul din bunker, insa orice e posibil sa se rezolve caci nu e numai la tine problema.

 

 

 

Cat despre obiectiv job / personal si toate informatiile despre acel mini bonus, eu zic ca nu e chiar asa greu sa realizezi 50k pentru cel personal, cat despre cel general, dupa ce e facut, n ai cum sa mai indeplinesti alta zi deoarece n ar fi normal sa se intample asta, faci ziua respectiva si dupa ora 00:00, o sa se reseteze si poti incepe sa faci iar. Atata timp cat ai 24h la dispozitie si o suma destul de okei sa o realizeze tot serverul, eu zic ca nu e greu de facut, trebuie doar vointa si munca si vei face 50,500 / 50,500.

 

 

 

Eu unu joc de multa vreme pe serverul asta si nu prea am intampinat asa buguri cum specifici tu mai sus, ba din contra, eu am facut si misiuni / bunker si asa mai departe si rar mie sa mi dea buguri ca la tot omul, dar nu cred ca serverul e vinovat de ceea ce se intampla la tine. Poate fi si jocul tau de vina, gen chitul de instalare la GTA, orice e posibil si aici poate cauza multe buguri, depinde de unde i luat acel chit de instalare.. Eu ti am spus si ma repet, joc de prin 2014 pe acest server si am intampinat si eu ca tot omul multe buguri, insa ceea ce specifici tu, nu cred ca ar fi in totalitate de la server, daca era sa fie asa, erau raporturi fara numar la ora actuala.

 

 

Eu ti am zis opinia mea, acuma sper ca sa nu te deranjeze ce ti am zis, doar ca sunt si buguri poate si nu se sesieaza nimeni sa le raporteze, insa de aici vine problema, ai topic unde sa raportezi, daca ele nu sunt raportate cum si tu ai facut, @Kelton si restul oamenilor din STAFF, nu poate rezolva un bug daca nu e aflat.

 

O zi buna @MarianM99 si sper ca acest mesaj sa nu te fi deranjat in ceea ce ti am spus.

Edited by YourCharisma
Link to comment
Share on other sites

Primul lucru raportat nu e bug. Sistemul nu a fost gândit să lucrezi la obiectivul personal DUPĂ realizarea obiectivului global. Întregul scop al sistemului este ca lumea să contribuie la realizarea acelui goal global. Logic că după ce respectivul goal global a fost atins se va încheia practic strângerea de goal pe respectiva zi. Așadar nu știu ce ți se pare ție stupid când e un lucru chiar logic.

 

Cât despre cealaltă problemă raportată de tine, este una care apare rar și din cauze necunoscute. Dacă i-am putea afla cauza am putea găsi și o rezolvare pentru ea. Însă există niște lucruri pe samp, native direct din client, care clachează în anumite momente și nu avem ce să le facem. Jocul e foarte vechi și cei de la samp nu mai oferă deloc suport pentru continuarea acestui client, iar fiind closed source sunt puține lucruri pe care le putem face cât timp nu știm ce anume cauzează anumite probleme. Alteori problemele pot fi pur și simplu de la rețea, iar asta nu face referire directă la rețeaua de internet a jucătorului ci rețeaua de internet a serverului și multitudinea de noduri de rețea care există între server și jucător. Asta nu înseamnă că nu se interesează nimeni de server. Cred eu că în atâția ani de zile ne-am interesat de servere și comunitate mai mult decât a făcut-o oricine altcineva din România. Am ajuns însă și noi într-o etapă după atâta timp încât mare lucru nu mai avem ce să adăugăm la servere, asta lăsând faptul că majoritatea dintre noi am trecut de vremea facultății și avem și servici pe lângă comunitate. 

 

Așadar dacă vom găsi soluții pentru problema cu checkpointurile, le vom aplica pentru că știm și noi de problemă. Cât despre picatul prin hartă, acolo chiar nu mai avem ce să facem. Sunt aplicate freeze-uri ca să apuce clientul să randeze jucătorilor interioarele, este optimizat pe cât se poate renderul vechi al jocului ca să randeze la timp iar majoritatea jucătorilor nu au probleme cu așa ceva. Bineînțeles, cei cu pc-uri mai slabe sau atunci când există anumite probleme de rețea (care nu au de-a face cu ping-ul, deci degeaba verifici asta) o să întâmpine probleme de genul.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.