Jump to content

Assassin's Creed Valhalla va primi expansiuni în al doilea an

Share

Recommended Posts

Assassin's Creed Valhalla for Xbox Series X|S, PS5, PC & More | Ubisoft (GB)

După ce Siege of Paris va sosi în această vară, jucătorii pot aștepta cu nerăbdare o nouă expansiune cu Odin.

În timpul evenimentului Ubisoft Forward E3 am aruncat o privire asupra a ceea ce este în magazin pentru Assassin's Creed Valhalla și este foarte mult. Ubisoft spune că aceasta va fi prima dată când un joc Assassin's Creed primește un al doilea an de asistență, ceea ce înseamnă și mai multe actualizări gratuite și noi expansiuni. Detaliile sunt subțiri, dar la sfârșitul segmentului Assassin's Creed am primit un scurt teaser al unei arcade de piatră mocnită, cu rune gravate. Mi se pare că probabil ne-am îndreptat către Muspelheim, țara uriașilor de foc (ceea ce are un sens perfect dacă ai învins Valhalla în întregime). Ubisoft spune să se aștepte și la Odin.

În cadrul segmentului Valhalla, am arătat bine și următoarea expansiune estivală Siege of Paris. Acest DLC plătit urmează incursiunii vikingilor în Franța și una dintre cele mai mari bătălii din istoria nordică. Un detaliu interesant este că misiunile de infiltrare fac o întoarcere, în care vi se dă doar un obiectiv, dar nu aveți îndrumări despre cum să îl finalizați. Jucătorii vor trebui să-și dea seama cum să intre în zone securizate, să se ocupe de paznici și să iasă în viață pe cont propriu - ceea ce este minunat, deoarece Assassin's Creed este mult mai distractiv când folosești opțiunile pentru a dezactiva o mulțime de misiuni caracteristici de îndrumare.

De asemenea, vor exista o mulțime de actualizări gratuite de așteptat. În următoarele câteva săptămâni, Ubisoft spune că sabiile cu o singură mână vor fi adăugate jocului, deoarece a fost o caracteristică cerută de jucători.

Deci, da, va veni mult mai mult Valhalla în anul următor. Sunt complet bine cu asta, personal, deoarece Valhalla este jocul meu preferat din serie până acum. Jocul de bază este fantastic , dar noul său DLC Wrath of the Druids merită, de asemenea, (presupunând că puteți economisi peste 100 de ore pentru a le termina pe amândouă).

Următorul DLC al lui Assassin’s Creed Valhalla, Siege of Paris, va fi lansat în această vară.

Sursa

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.