Jump to content

Artele marțiale battle royale Naraka: Bladepoint ajunge pe 12 august cu cel mai mare drujbă pe care am văzut-o de ceva vreme

Share

Recommended Posts

Want to start playing 'Naraka: Bladepoint'? - Here's what you need to know  - Gaming | esports.com

Este o ferăstrău cu lanț foarte mare, băieți.

Acum există o mulțime de lupte reale - suficient încât să putem avea probabil o luptă reală de luptă pentru a determina ultima luptă reală. Și, în timp ce majoritatea dintre ele par în întregime uitate, Naraka: Bladepoint este unul pe care am fost foarte dornic să-l încerc, deoarece nu este vorba despre ascunderea într-o cabană pădure abandonată timp de 20 de minute până când un cerc de pe hartă mă obligă să plec (sunt nu pacient).

În schimb, Naraka: Bladepoint este o luptă de arte marțiale royale în care jucați ca un ninja de mare zbor cu cârlige de luptă, katanas și, oh, drept, un ferăstrău cu lanț foarte mare.

În timpul PC Gaming Show, ne-am arătat din nou Naraka: Bladepoint cu data de lansare, care se laudă cu cât de populare au fost testele de joc beta. Judecând după jucătorii concurenți ai lui Naraka Steam, oamenii nu sunt încă deloc bolnavi de battle royales. Nu mă mir că Naraka este deja popular, totuși, pentru că arată bine. În loc de arme și ascundere, Naraka se referă la luptă la corp și la agresiune.

Fiecare jucător are un cârlig de luptă pe care îl poate folosi pentru a zbura în jurul mediului sau pentru a se ridica sus în copaci pentru a pregăti o ambuscadă. Există câteva arme la distanță, cum ar fi arcul, dar cea mai mare parte a luptei pare să se întâmple de aproape cu săbiile, sulițele sau pumnii, jucătorii dezlănțuind combo-uri puternice și contracărând atacurile celuilalt.

Și acum există și o ferăstrău cu lanț uriaș, aparent. La sfârșitul trailerului, dezvoltatorul 24 Entertainment dezvăluie această nouă armă. Chiar nu se potrivește cu tema artei marțiale, dar nu am de gând să refuz o ferăstrău cu lanț foarte bun. Și sunt curios să văd cum funcționează acest lucru: nu sunt sigur dacă este o armă de putere pe care trebuie să o colectați pe hartă, cum ar fi Sabia energetică a lui Halo, dar ideea de a tăia un ninja în jumătate este interesantă. 

Naraka: Bladepoint se lansează pe 12 august și este disponibil acum pentru pre-comandă, versiunea de bază costând 20 USD.

Sursa

• Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.