Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

E LUNI e AMAZON: FiBiSonic este un ceas digital minimalist, pentru birou sau dormitor cu încărcare wireless


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60c74424e7b0a.jpg

 

 

Am revenit astăzi cu un articol din seria “E LUNI e AMAZON”. De această dată, am găsit pe Amazon DE un ceas digital cu design minimalist, care imită lemnul și are mai multe funcții folositoare, atât pentru birou, cât și pentru dormitor. 

 

FiBiSonic nu este doar un ceas digital cu alarmă, acesta prezintă în partea superioară o zonă pentru încărcarea wireless a smartphone-ului. Fie că vorbim despre smartphone-uri iOS, precum iPhone XS, XS Max, 11 sau 12 sau despre telefoane cu Android, căști sau smartwatch-uri care suportă încărcare Qi, acesta va alimenta dispozitivele cu o putere de 5W. Pe lângă acest lucru, ceasul are un termometru integrat și un senzor pentru umiditatea aerului.

 

Poate fi controlat folosind butoanele fizice sau vocea și setat astfel încât să afișeze ora (în format de 12 sau 24 de ore), temperatura sau umiditatea aerului. Totodată, acesta are si control vocal, iar luminozitatea poate fi setată pe 3 nivele. Alarma atinge sunete de 60 de decibeli, iar încărcarea se realizează inclusiv prin huse de maxim 8 mm în talie. 

 

 

 

 

 

 

Prețul pentru acest ceas multifuncțional este de 35.99 euro, iar livrarea costă 7 euro. Este disponibil în 4 nuanțe diferite, pentru a putea fi asortat cu mobilierul din încăpere. În cazul în care nu știți încă cum puteți comanda de pe Amazon DE, avem un tutorial chiar aici.

Ceasul poate fi alimentat printr-un port USB, direct de la priză, însă acesta poate funcționa inclusiv cu 4 baterii de tip AAA. În plus, acesta are și funcție radio, utilă în cazul în care doriți muzică de fundal la locul de muncă sau acasă.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.