Jump to content

Rebecca (2020)


Ailime
 Share

Recommended Posts

Titlul filmului: Rebecca

Anul lansării: 2020

Genul filmului: Dragoste/Mister

Durata: 2 h

Scurtă descriere: O tânără proaspăt căsătorită ajunge la impunătoarea familie a soțului ei pe o coastă engleză bătută de vânt și se trezește luptându-se cu umbra primei sale soții, Rebecca, a cărei moștenire trăiește în casă mult timp după moartea ei.

Trailer: 

Recenzie personală: Super film, m-a prins din primele minute. Recomand, are o poveste interesantă și bine construită, se vede ca a fost făcut după o carte.

Link to comment
Share on other sites

De asemenea mi-a placut acest film deoarece este o clasică, de înaltă calitate, cu o frumoasă adaptare a romanului, cu un final puțin mai detaliat.

Începutul filmului va părea dureros de familiar pentru mulți - într-o stațiune din Monaco, frumosul, recent văduv proprietar al unei proprietăți fabuloase interpretate de Armie Hammer, printre multe doamne dornice de atenția sa, alege personajul sărac  interpretat de actrița Lily James ca tovarăș al său. Mai mult, eroii nu așteaptă doar o poveste romantică - un om bogat se căsătorește cu o femeie să zicem mai săracă și o duce la castelul său magic. O să veniți cu replici "Ce plictisitor..." dar vă grăbiți să trageți concluzii, cinematografia este mult mai aproape de viață, unde după nuntă tocmai începe cel mai interesant lucru. Vă recomand să-l priviți pentru a trăi adevăratele momente redate în film. 

Link to comment
Share on other sites

  • D J C locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.