Jump to content

Honor prezintă Earbuds 2 SE: căşti TWS cu ANC şi 10 ore de autonomie


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

60cae08b700c8.jpg

 

 

Honor a prezentat 3 telefoane pe 16 iunie, care au readus Google Mobile Services pe seria sa de smartphone-uri, iar pe lângă seria Honor 50 a sosit şi o pereche de căşti. E vorba despre Honor Earbuds 2 SE, pe care le detaliem mai jos, la nivel de dotări şi preţ. Honor 50, 50 Pro şi Honor 50 SE sunt noile telefoane ale companiei, iar alături de ele vine perechea de căşti Honor Earbuds 2 SE. Acest model de căşti True Wireless Bluetooth este primul pe care îl lansează Honor după desprinderea de Huawei. Are un design în ear, reducere activă a zgomotului de fond. Va sosi pe negru sau alb şi costă doar 73 de dolari. Căştile Honor Earbuds 2 SE vine cu două microfoane pe fiecare cască, sosind cu anulare activă a zgomotului, cu funcţionalitate AI.

 

Există şi un mod Transparent, care îţi permite să auzi sunete din lumea din jur, mai ales voci. Există şi drivere de 10 mm, cu diafragmă din compozit de polimer şi o bobină mobila. Are un tuning precis pentru a asigura o calitate optimă a sunetului. Designul seamănă mult cu cel al căştilor FreeBuds 4i, iar produsul se afla deja în dezvoltare înainte ca Honor să se vândă. Honor Earbuds 2 SE vine cu Bluetooth 5.2, drivere dinamice de 10 mm, ANC, latentă redusă şi baterie de 55 mAh per casca şi 410 mAh pentru tocul de transport şi încărcare.

Autonomia ajunge la 10 ore, iar cu tot cu tocul ajunge la 32 de ore aparent. Există şi încărcare rapidă: 10 minute aduc 4 ore de playback.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.