Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Poate cea mai relevantă consolă din 2021 nu este PlayStation sau Xbox, ci Atari VCS


Ailime
 Share

Recommended Posts

Poate cea mai relevantă consolă din 2021 nu este PlayStation sau Xbox, ci Atari  VCS

Poate cea mai relevantă consolă din 2021 nu este PlayStation sau Xbox, ci Atari VCS

 

Aflată în stadiu de prototip de câțiva ani, Atari VCS tocmai a fost lansată oficial și vine la pachet cu o serie impresionantă de motive pentru care să o îndrăgești, chiar dacă nu este creată de Sony sau Microsoft.

 

În mod aproape suspect, au trecut aproximativ trei ani de când a fost dezvăluită în mod oficial noua consolă Atari. La vremea respectivă se vehicula că va ajunge pe piață sub numele Ataribox. Acum, lucrurile s-au mai clarificat, iar dacă te încântă premisa din spate, o poți și achiziționa de pe site-ul Atari, de la Best Buy sau Micro Center.

În funcție de buget și de afinitatea ta cromatică, pe site-ul web al Atari există două versiuni ale consolei. Onyx Base System costă 300 de dolari, în timp ce pentru versiunea din lemn de nuc din imaginile alăturate, cu cele două controllere, trebuie să plătești nu mai puțin de 100 de dolari în plus.

 

Este foarte important de reținut că funcționalitatea hardware a echipamentelor este identică. Cel de-al doilea, în schimb, are un joystick ce pare destul de rezistent și un gamepad de aduce aminte de controllerul clasic de Xbox. Dacă le cumperi separat, fiecare dintre ele costă 60 de dolari. Ca urmare, beneficiezi de o reducere de 20 de dolari dacă le iei împreună cu consola. Deși consola pare ancorată în alte timpuri, controllerele sunt complet wireless.

 

Din momentul în care ai băgat-o în priză, consola îți pune la dispoziție pachetul Atari Vault format dintr-o sută de jocuri retro. Deși specificațiile hardware nu sunt cunoscute, sub carcasă se ascunde totuși un PC tradițional ce poate rula Windows, Linux sau ChromeOS. Dincolo de asta, când te plictisești de cele 100 de jocuri, te poți abona la Antstream Arcade, un set cu câteva mii de jocuri retro adunate din mai multe platforme vintage. Va fi interesant de văzut câți amatori de jocuri clasice se pot arunca la o investiție atât de mare pentru acces la titluri desprinse din secolul trecut. 

atari-vcs

 

sursa

Edited by Ailime
Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.