Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Iată 10 minute de joc din continuarea Salt and Sanctuary


 Share

Recommended Posts

Salt and Sanctuary | Nintendo Switch download software | Games | Nintendo

 

 

Include un vrăjitor foarte mare, strălucitor.

 

 

 

 

 

Salt and Sacrifice este următoarea continuare a Soulslike Salt and Sanctuary din 2016 , unul dintre cele mai bine primite jocuri ale Soulslike. Dezvoltatorii Ska Studios au postat 10 minute de joc din versiunea curentă, în curs de dezvoltare, a jocului, prezentând un războinic blindat care bate, alunecând, tăind și sărind în perete într-un mediu populat de războinici fantomatic, fantomatic și foarte, vrăjitori strălucitori foarte mari. 

 

Serios, uitați-vă la acei vrăjitori la 1:20 și la 6:20. Aceștia sunt vrăjitori mari. Apoi, unul se întoarce mai târziu și începe să arunce foc peste tot. În special, aruncă foc și asupra altor dușmani. Deci, cel puțin avem acest lucru pentru noi în timp ce căutăm acel mesaj minunat: „Magul devorat”.

 

  • Oferte Amazon Prime Day: vedeți toate cele mai bune oferte chiar acum!

 

Salt and Sacrifice a fost anunțat acum puțin mai mult de o săptămână la evenimentul inițial pentru Summer Game Fest. Puteți citi despre acest lucru chiar pe PC Gamer , împreună cu câteva citate de alegere de la dezvoltatori. Jocul original a fost pe lista noastră 2019 a celor mai bune jocuri asemănătoare sufletelor de pe PC.

 

Este o primă privire asupra continuării corecte, absente a editării de tip trailer, în care jucătorii vor lua un mediu extins 2D, cu defilare laterală, ca una dintre cele opt clase - Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger sau Sage . Din păcate, gameplay-ul nu ne aruncă o privire asupra noului arbore de abilități.

 

Salt and Sacrifice va sprijini atât multiplayer pentru un singur jucător, cât și pentru drop-in, drop-out, precum și facțiuni multiplayer, inclusiv Ordinul Dawnlight axat pe cooperare și Shroud Alliance. Salt and Sacrifice este confirmat pentru PC, lansându-se la începutul anului 2022.

 

 

 

fEnRLRDkYMmSfwhZ4iucT3-970-80.jpg

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.