Ailime Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 (edited) Titlul serialului: Kakegurui Anii producţiei: 2017- Genul serialului: Anime (mister, jocuri de noroc) Număr sezoane şi episoade: 2 sezoane & 24 episoade Durata episoadelor: ~24 minute Scurtă descriere: O minune a jocurilor de noroc ajunge la o școală de elită condusă de jocuri și răstoarnă ordinea. Recenzie personală: Mi-a plăcut mult, e foarte catchy seria. Am văzut o altă latură a jocurilor de noroc, una ingenioasă. Recomand! Edited July 5, 2021 by Ailime liniuta din titlu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tupi Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Pentru cei care au mai văzut animeuri de gambling, trebuie să îl vadă și pe acesta, exat cum ai spus și tu, este o latură foarte îngenioasă a jocurilor de noroc. Mie unul mi-a plăcut destul de mult și am zis să îmi cumpăr și manga box-ul de la el, chiar dacă animeul l-am văzut acum destul de mult timp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted June 29, 2021 Author Share Posted June 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts