Jump to content

Xiaomi Redmi Note 9 Pro : Prezentare


Bodii
 Share

Recommended Posts

                              

XIAOMI Redmi Note 9 Pro dispune de un sistem cu patru camere. Camera de 64MP captureaza imagini clare pentru a pastra momentele favorite. Camerele Ultra Wide, Macro si Depth se asigura ca vei avea cele mai bune fotografii ale scenei pe care o capturezi.

 

section-1_caa2cab8.jpg

 

XIAOMI Redmi Note 9 Pro impreuna cu sistemul de camere si AI se va asigura ca va fi mereu pregatit pentru a captura momentele trecatoare de fiecare data. Te vei indragosti capturand imagini. Cu Redmi Note 9 PRO, momentele bune trebuie pastrate

 

Nimic nu este mai linistitor decat o baterie mare de pana la 5020mAh si o incarcare super rapida de 30W. Ai la dispozitie 16 ore de navigare continua, 147 ore de muzica si 13 ore de joc.

 

 

Motorul cu vibratii liniare are 150 de tipuri de vibratii pentru diferite tipuri de notificari, astfel incat sa puteti urmari textele, apelurile si notificarile pentru aplicatii, chiar si fara a va scoate telefonul din buzunar.

 

 

 

 

 

 

AMPRENTA LATERALA

Amprenta laterala face deblocarea extrem de rapida si astlfe nu va mai faceti griji de amprentele de pe ecran.

 

Untitled-3_e5229fbc.jpg

 

 

unlocking_869671fc.jpg

 

 

 

 

Senzorul lateral de amprenta si butonul de pornire sunt combinate intr-un design ergonomic. Doar iei telefonul, il pornesti si se deblocheaza instant.

Link to comment
Share on other sites

@FoSyla Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.