RaresT Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Salut. Mai ai foarte mult de lucrat, pentru inceput te sfatuiesc sa pozitionezi text-ul drept. Obisnuiesti sa il pui la 45 de grade sau in alta pozitie oarecare care nu avantajeaza deloc fotografia. Daca n-ai loc sa il pui intr-un loc unde sa se evidentieze incearca sa obturezi stock-ul si sa folosesti alta culoare. Brush-ul din spatele textului seteaza-l pe opacitate mai mica si pune-l centrat, se observa cand e mai in dreapta sau stanga si strici tot efectul in sine. Incearca sa te mai joci si cu blur-ul, nu stii sa-l folosesti si strici din calitatea imaginii. Nu asta vrem sa creem de fapt. Ai poze in care duci efectele la extrem cum ar fi acest avatar: Ai pus spread-ul prea mare la "Outer Glow" si arata ca o multime de puncte. Ce te-as mai sfatui ar fi sa te opresti din a folosi acest "Outer Glow" si sa incepi sa folosesti "Stroke" sau doua layere (cel de dedesubt sa-l pozitionezi mai jos sau mai in dreapta) pentru a crea un efect de umbra. In rest unele semnaturi imi plac. Zi faina, tine-o tot asa si spor la creatii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROG ZEW Posted March 25, 2022 Author Share Posted March 25, 2022 xx Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Stan Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Salut, Avand in vedere faptul ca ai zis ca esti incepator acum ceva timp sunt niste lucrari OK, imi place munca depusa de tine, tine-o tot asa si vei ajunge sus. Mult succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROG ZEW Posted April 25, 2022 Author Share Posted April 25, 2022 (edited) xxx Edited April 25, 2022 by FROG ZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROG ZEW Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROG ZEW Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deper Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Editezi super mișto! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andr666 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Nu s-au postat creatii de mult timp - pentru unlock, trimite-mi PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts